0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Яскраві ляльки для дівчаток: вибираємо найкращі моделі

Статті та відео-огляди


Статті 17 Червень 8710

Яскраві ляльки для дівчаток: вибираємо найкращі моделі

Про подружок в ошатних сукнях або цікавих костюмах маленькі красуні мріють завжди! Це відкриває для них цілий світ — одягу, аксесуарів, іграшкових вихованців, будинків і транспорту. Лялька — дуже важлива іграшка для дівчинки, адже граючи з нею, можна багато чого навчитися! Наприклад, стильно підбирати одяг, уявляти себе в різних ситуаціях і професіях, фантазувати і будувати відносини з друзями, які теж грають зі своїми ляльками.

Почнемо подорож у світ чарівних перевтілень, яскравих нарядів, турботи про близьких і веселощів! А також подивимося, які типи іграшок можна придбати для вашої маленької принцеси і як з ними гратися.

Як вибрати інтерактивну ляльку

Почнемо з дуже цікавого варіанту. Цей тип іграшок реагує на дії дівчинки і відповідає на них. Наприклад, при натисканні на животик пупс починає сміятися чи плакати, а може навіть заговорити. Також такі іграшки можуть повзати, співати і навіть виконувати якісь рухи.

Звертайте увагу на тематику інтерактивних наборів і підбирайте ті, які сподобаються саме вашим дітям. Адже з їхньою допомогою малюки можуть багато чому навчитися і розвинути свої здібності.

Розгляньмо ближче прекрасну лялечку від бренду Baby Annabell. Вона призначена для дівчаток у віці від 3-х років і дуже схожа на справжню дитину! Адже Маленька принцеса плаче реальними сльозами, п'є з пляшечки, засинає, якщо її колисати на руках, сміється і говорить. Крім чарівного пупса в наборі також є аксесуари: пипка, іграшка на стрічці, слинявчик і пляшечка. Висота симпатичного немовляти 43 см. Граючи з ним, діти будуть розвивати дбайливість, дрібну моторику і емоційне сприйняття.

Також зверніть увагу на милих плакс Cry Babies! У них є спеціальний резервуар, який потрібно наповнювати водою, щоб іграшки могли плакати. Заспокоїти їх нескладно — потрібно повернути пипку в рот пупсика або укласти на спинку. Кожна з моделей одягнена в унікальну піжаму, яку легко зняти. Серед варіантів є пупси в образі жирафа, ведмедика або панди. За допомогою іграшок діти можуть зацікавитися однойменним мультсеріалом про пригоди смішних і чарівних карапузів.

Ще один цікавий варіант — лялька, що говорить від бренду Polesie. Діана ходить в школу, вона одягнена в картате плаття і носить рюкзак. У наборі є пульт, за допомогою якого можна керувати діями ляльки. Дівчатка від 3-х років будуть в захваті від нової подружки, адже вона співає 7 пісень і знає 7 казок, а також ходить і танцює. Гра з нею допоможе дітям розвинути:

  • емоційне сприйняття;
  • комунікативні навички;
  • уяву;
  • концентрацію уваги.

Крім цієї моделі, є й інші подружки — Мілана, Христина або Аріна. Кожна з них унікальна по-своєму і володіє надзвичайною чарівністю.

Якщо маленька красуня любить мультфільм «Крижане серце» (Frozen 2), можемо запропонувати ще одну інтерактивну іграшку! Це Ельза — вона дуже схожа на свою героїню. У неї гарна блакитна сукня і світле волосся, заплетене в косу. Секрет у тому, що на грудях іграшки є спеціальна кнопка: варто натиснути на неї і Ельза почне співати, а її одяг засяє! Діти захочуть проводити з нею час і зануритися в атмосферу улюбленої історії.

Чарівні великі ляльки для дівчаток

Багато брендів створюють особливі іграшки — їхня висота перевищує 40 см. Наприклад, моделі Paola Reina з ароматом ванілі або танцівниці Ballerina dreamer, які виконують неймовірні па. Ми зупинимо свій вибір на ляльках Our Generation.

Вони такі різноманітні! Сара, наприклад, збирається на бал — вона одягнена в чудову сукню з рожевою спідницею і золотистим топом з паєтками, взута в туфельки золотого кольору, а її розкішні довге волосся прикрашає діадема. Міла ж зовсім в іншому образі — в смугастих штанцях і біло-блакитній курточці. У неї кучеряве волосся, зібрані у два хвостики. Обидві ляльки висотою 46 см вміють стояти самостійно, а їхні руки, ноги і голова рухливі. Дівчатка буду в захваті від них!

Є також моделі з додатковими аксесуарами. Пропонуємо звернути увагу на Розалін, яка готова до цікавих експериментів. Адже в наборі є спеціальні трафарети і гліттер 3 кольорів для тату! Діти зможуть прикрасити шкіру ляльки зображеннями котика, метелики або єдинорога, а потім просто змити водою. Висота Розалін також 46 см, а її кінцівки рухливі.

Ще один цікавий варіант — Анез. Вона не тільки розважить дівчаток, але і познайомить їх з професією ветеринара. Іграшка одягнена у футболку з довгим рукавом і штани, у неї є отоскоп з підсвічуванням, стетоскоп, градусник, банка з кормом і багато інших речей, які знадобляться для огляду і лікування вихованців. Серед інших професій в асортименті бренду є також винахідник і доктор.

Ще одна велика лялька від бренду Addo. Головна особливість Амелії — це розкішне довге волосся, яке так приємно розчісувати, заплітати і укладати. Її одяг — сукню зі смугастим топом і темно-синьою спідницею — дівчата зможуть поміняти самостійно, адже вона легко знімається.

Маленькі ляльки — велика чарівність

Наступними розглянемо іграшки до 20 см заввишки. Ними зручно гратися і зберігати, а на полиці в дитячій кімнаті можна влаштувати справжню колекцію!

Ляльки Лорі — невеликі, заввишки 15 см, але з цікавим дизайном. Зазвичай вони одягнені в кежуал стиль, тому дівчатка зможуть придумати багато ситуацій для гри — прогулянка з друзями, зустріч в парку, сніданок в кафе. Отум, наприклад, одягнена в милі штанці з бантиками і блакитний кардиган, її образ доповнений сумочкою на плече, окулярами і золотистими балетками. Або ж зверніть увагу на Фейт — у неї є лосини у квітах, біла футболка та джинсовий піджак. З аксесуарів — яскравий клатч і окуляри в тон.

Як бачите, бренд Lori добре пропрацьовує деталі образів для своїх ляльок. У них м’яконабивне тіло, а руки, ноги і голова виготовлені з вінілу. Якщо ваша дівчинка в захваті від домашніх улюбленців, можете придбати для неї модель Іліссу з тер'єром Індіаною. Так малюки вчитимуться доглядати за вихованцем і взаємодіяти з ним.

Крім відмінних подружок, компанія також створює чарівні будиночки для ляльок. Модель Lori значно відрізняється від класичних варіантів — які більше схожі на замки принцес. Будинок, про який йде мова, дуже сучасний. Розглянемо ближче, що в ньому є:

  • два поверхи;
  • сходи;
  • кухня з раковиною, плитою і холодильником;
  • тераса на даху;
  • барна стійка і стільці.

Також всередині можна увімкнути світло. Таке житло відмінно підходить для ляльок, висотою 15 см. Їм будемо зручно і затишно! Цікаві моделі будиночків шукайте також в асортименті брендів Steffi & Evi Love і KidKraft.

Нам ще є що запропонувати допитливим дітям! Компанія Polly pocket створює унікальні іграшки, якими захочеться похвалитися перед друзями і поділиться радістю. Крім того, з ляльками Поллі Покет можна гратися скрізь. А все завдяки їхньому мініатюрному розміру — всього 8 см! Витончена Поллі і Шані легко помістяться в кишеню або сумочку дівчинки, тому продовжувати гру можна там, де заманеться. А бажання зібрати колекцію буде рости з кожною новою моделлю! Адже вони такі різні і такі чарівні, у кожної фігурки свій характер, образ і улюблені речі.

Також варто звернути увагу на ігрові набори Покрути і відкрий. Вони нагадують цікаву скриньку — наприклад, у формі панди або лінивця. Усередині на дітей чекає цілий світ веселощів і милі фігурки — дівчинки і вихованця. Рухливі елементи дизайну цих комплектів змушують дослідити кожен куточок набору, щоб нічого не пропустити!

Серед інших маленьких ляльок радимо розглянути моделі бренду Enchantimals. Наприклад, русалку Мауру з рибкою. Її висота всього 15 см, а дизайн викличе захват — деталізований наряд з принтом водоростей, діадема, хвіст і чарівне волосся кольору фуксії. Підводний світ може бути дуже цікавим!

Прийшов час моди!

Ви вже могли здогадатися, що мова піде про ляльок модниць. З їхньою допомогою маленькі красуні будуть вчитися розрізняти стилі в одязі, формувати свої побажання, підбирати образи у вдалих колірних поєднаннях. Дівчата будуть брати приклад зі своїх іграшкових подружок, щоб мати вигляд на всі сто!

Почнемо з незвичайної ляльки Курн. Іграшки цього бренду вражають точністю і деталізованістю дизайну — одяг виконаний з урахуванням всіх дрібних елементів. Для початку розглянемо модель Вишуканість. Це шарнірна лялька з довгим темним волоссям і в дивовижному вбранні. Фіолетово-бузкова гама надає їй таємничості. Висота іграшки становить 28 см, в наборі є спеціальна підставка.

Компанія Kurhn пропонує варіанти як в повсякденних образах, так і в традиційних східних вбраннях, наприклад, модель Весна або Сьома фея. Вони познайомлять дітей з загадковим і витонченим світом Азії.

Бренд Hairdorables створює дивовижних модних ляльок, які стануть хорошим прикладом стилю для дівчаток. Зупинимося на моделі Noah — вона яскрава і цікава. У героїні блакитне волосся, яскравий топ, штани, а цей образ доповнений оригінальними аксесуарами:

  • сумочкою у формі дольки лимона;
  • різнокольоровими сережками;
  • круглими окулярами;
  • прикрасою з квіточками;
  • босоніжками на танкетці.

Також в наборі є гребінець і підставка для Noah, щоб вона зайняла гідне місце в колекції.

Ще один приклад ляльки з аксесуарами — Кристал Бейлі від Rainbow High. У неї великі красиві очі і фіолетове волосся. Руки і ноги іграшки згинаються, а в наборі є аж 2 наряди для модниці з безліччю цікавих деталей. Діти зможуть зібрати красуню на вечірку, де вона точно буде в центрі уваги!

Застосовуємо таланти перукаря

З раннього дитинства експерименти з образами і волоссям привертають увагу дівчаток. Адже вони спостерігають за тим, як мама або старша сестра робить зачіски, користується косметикою, одягається, підбирає найкращі наряди і при цьому відчуває себе чарівною. Щоб і у маленької красуні з'явився шанс на такі експерименти, створена особлива лялька для зачісок. Вона дозволяє застосувати весь свій креатив і фантазію.

Зверніть увагу на бренд Failfix і його серію Total Makeover. У таких наборах дівчатка знайдуть розгублену ляльку із зіпсованим макіяжем і зачіскою. Але також і все необхідне, щоб це виправити! Чарівна маска врятує ситуацію з косметикою, а за допомогою гребінця можна зробити лад з волоссям. Граючи з такими комплектами, діти будуть розуміти, що немає ситуацій, з якими не можна впоратися, а це буде тренувати стресостійкість та відкритість до змін.

Попрактикуватися в перукарському мистецтві також можна завдяки голові ляльки для зачісок. Перевага в тому, що дівчатка зможуть побачити, який вигляд має та чи інша зачіска, а потім зробити таку ж собі або подружці.

Діти від 3-х років будуть в захваті від ляльки-манекена Леді Бон-Бон бренду L.O.L. Surprise. Висота моделі — 30 см, вона зафіксована присосками і оснащена зручним висувним ящиком, в якому можна зберігати потрібні аксесуари. Іграшка обертається — це допоможе комфортно робити зачіски. Різноманітні шпильки, резинки, валики, гребінець та інші пристосування допоможуть створити ідеальний образ. Волосся у леді Бон-Бон різнокольорове — вона блондинка з рожевими і блакитними пасмами.

Ще один варіант — Леді Незалежність. У неї яскраве синє волосся і безліч милих штучок для зачіски в комплекті.

Лялька-манекен від бренду Baby Born Сестричка-фея вразить своїм чарівним виглядом. У наборі дівчатка знайдуть шпильки, резинки, обруч, гребінець, а також наклейки, щоб прикрасити обличчя іграшки. У феї рожеве волосся і виразні очі. Юні перукарі зможуть проявити уяву і створити унікальні плетіння і карколомні зачіски.

Чарівні ляльки пропонуємо купити на сайті bi.ua. Тут ви знайдете різноманітні варіанти іграшок — великі і маленькі, з аксесуарами і без, з комплектами одягу і будиночками. Нехай ваша дівчинка буде щасливою в оточенні улюблених ляльок і розвиває разом з ними свої здібності!

Автор статті: Олеся Богдан

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта