example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Граємося з роботами та трансформерами: захопливі іграшки для допитливих дітей

Статті та відео-огляди


Статті 29 Жовтень 4600

Граємося з роботами та трансформерами: захопливі іграшки для допитливих дітей

Сучасний світ подарував нам безліч інновацій — і в побутовій техніці, і в персональній, та, зазвичай, у дитячому сегменті. Ляльки можуть розмовляти, співати та реагувати на дотики, конструктори оснащені різними функціями та ефектами, а дитячі роботи привертають увагу кожної дитини своїми можливостями та цікавим дизайном.

Пропонуємо разом поринути у світ яскравих та дивовижних винаходів, які вражають уяву й дітей, і дорослих! Підберемо моделі для дітей різного віку й помріємо про технологічне майбутнє.

У чому унікальність іграшок: розбираємо можливості роботів

Ринок дитячих розваг дуже різноманітний — серед моделей можна знайти цікаві варіанти для дитини, які допоможуть не лише порадувати, а й навчити дітей чогось нового. Наприклад, STEM-іграшка для юних програмістів від Edu-Toys. Вона має панель управління, картки із завданнями та 20 блоків для кодування руху. Діти від 3-х років будуть у захваті!

Компанія Ubtech пропонує вивчити основи робототехніки. Програмований Jimu Inventor допоможе зібрати близько десяти різноманітних моделей та запрограмувати їх на виконання завдань. Підходить для дитини віком від 8-ми років.

Художник Quincy допоможе малюкам навчитися лічити та вивчити алфавіт української мови. Технологічна модель може відтворювати малюнки та розв’язувати математичні завдання. Діти від 3-х років можуть розвивати фантазію та логічне мислення під час взаємодії з художником.

Інтерактивні моделі для дитини можна знайти в асортименті Crazon. Bambi зі світловими та звуковими ефектами вміє ходити, їздити, танцювати та стріляти кулями. Його дизайн виконаний у біло-чорно-синіх кольорах.Іграшковий захисник від Blue Rocket теж вміє дивувати: він навчений понад 50 різних рухів та трюків, для його керування в наборі є пульт.

Бренд Silverlit познайомить усіх охочих із цікавим роботом для взаємодії з дітьми. Цей Macrobot вміє рухатися в різних напрямках, реагувати на перешкоди, переносити легкі вантажі на таці, танцювати та записувати до трьох фраз.

AT-Robot теж готовий представити нового друга для дитини — інтерактивне створення танцює та відтворює 12 мелодій, повторює фрази та реагує на команди.

Для більш дорослих дітей — від 12 років — компанія WL Toys створила дуже цікаву модель. Вона на радіокеруванні й теж вміє переносити предмети, рухається в різних напрямках, легко маневрує та цілу годину працює без підзарядки.

А для малюків від 18-ти місяців бренд Keenway розробив спеціального кіборга з пультом, який вміє рухатися та оснащений світловими ефектами.

Поєднати дрона й роботизованого героя вирішила компанія Grrrumball — саме вона створила унікальну модель, яка вміє літати, видає звуки та оснащена сейсмічною атакою. Громила здивує дитину від 6-ти років своїм привабливим дизайном та цікавими можливостями для гри.

Якщо ваш малюк мріє про домашнього вихованця, а м’які варіанти не можуть його замінити — подаруйте технологічного друга у вигляді тварини. Чарівних роботизованих собачок пропонують такі бренди:

  • Happy Cow: чорно-білий собака з вбудованими коліщатками поводиться як справжній — гавкає, лежить, бігає й перевертається;
  • Silverlit: миле щеня з очима, що світяться, і звуковими ефектами смішно виляє хвостиком і любить гратися з м’ячиком;
  • Shantou Jinxing: собачка імітує звуки справжнього собаки, а за допомогою пульта можна керувати її рухами.

Діти від 8 років мають шанс познайомитися зі ще однією твариною — зі змією від бренду ZF. Вона оснащена пультом управління у формі яйця, повзає та висуває язик під час руху, як справжня.

Компанія Hexbug пропонує не лише реальних істот, а й вигаданих – наприклад, дракона. У моделі рухливі крила, звукові та світлові ефекти. Цей бренд славиться такими дитячими фігурками — їх ще називають нанороботами, адже вони мають невеликий розмір. Серед варіантів:

  • цікава комаха з ліхтариком, яка швидко бігає (для дітей віком від 3-х років);
  • скорпіон, що вміє рухатися в різні напрямки, з хвостом, як у справжнього (для дитини віком від 8-ми років);
  • моторизована мурашка з деталізованим дизайном та напівпрозорим корпусом (від 8-ми років).

Крім них в асортименті компанії можна знайти різнокольорових жуків та павуків.

Трансформери — роботи для дітей із секретом

У звичайному житті це автомобілі, але коли над містом нависає загроза, вони стають потужними захисниками. Багато брендів створюють подібні варіанти, адже перетворення машинки на технологічного героя завжди цікаве.

Відомі «Трансформери» — приголомшливий мультфільм, на основі якого створено не менш прекрасних іграшкових героїв — діти збирають із них колекції, граються з друзями, обмінюються та міряються силою своїх персонажів.

Однойменний бренд Transformers пропонує до вашої уваги модель Бамблбі — за 10 кроків зі спортивної машинки вона перетворюється на захисника міста. Особливість цього варіанта в тому, що світлові та звукові ефекти активуються голосовою командою, а ще він знає 10 фраз англійською мовою. Гримлок же за 28 кроків перетворюється на динозавра! Він дуже сильний воїн, гра з яким допоможе дитині розвинути дрібну моторику та уважність.

Але цей мультфільм та його герої більше підходять для дітей середнього шкільного віку, а для молодших дітей з’явилася альтернатива — трансформери Tobot. Сюжет мультика простий: одному вченому спало на думку створити розумні автомобілі, які можуть перетворюватися на роботизованих героїв за допомогою спеціального ключа. Так і з’явилися два героя — Tobot X і Tobot Y.

Пізніше світ побачить ще кілька десятків аналогічних персонажів із більш потужними та унікальними можливостями. Пропонуємо розглянути моделі від бренду Tobot:

  • Shield On W, який перетворюється на біло-фіолетову машинку;
  • Валкан — друге втілення якого — червона пожежна машина;

  • Джанго, який стає позашляховиком білого кольору;
  • Магма — до складу якого входить аж 6 машин: 4 спорткари, екскаватор та пожежна машина;

Для фанатів мультика «Роботи-поїзди» Silverlit створив локомотив Кей із 2 вагончиками, які перетворюються на біло-блакитного героя.

Бренд Screechers Wild вражає уяву — адже їхні трансформери по-особливому перетворюються! Для цього необхідно підкинути модель у напрямку спеціального диска або ж закинути диск у неї, вона зробить сальто й перетвориться. Головне пам’ятати про правила безпеки для дитини: не можна наближати диск до героя, тримаючи його в руках. Серед моделей — Гейткріпер-вантажівка й Найтвіжн, що перетворюється на крилатого коня.

Компанія Monkart створює героїв з однойменного мультсеріалу для дітей. Бітроїд Піксі складається з трьох частин — 2 машинки-трансформери, які стають верхньою й нижньою частиною Піксі й бойовий меч зі спеціальною кнопкою, яка запускає трансформацію героїні в рожевих тонах. Мегароїд Піксі має 2 частини, які перетворюються на машинки (одна з них може стати трейлером для маленького авто). Обидві моделі — метелики, а Бітроїт Монча — це заєць, він складається з двох машинок та меча з кнопкою трансформації.

Таурус від бренду Metalions — це бик оранжевого кольору, який може стати частиною великої конструкції (всі частини продаються окремо). Так, особливість фігурок такого типу в тому, що вони не обов’язково стають машинками, головне саме момент трансформації — наприклад, фігурки Transbot зі звичайних деталей (тут це також літери алфавіту) перетворюються на тварин — богомола чи оленя.

Світ техніки розвивається дуже стрімко — щороку з'являється щось нове: гаджет, версія програм чи розвага. Адже інформаційні технології тепер із нами скрізь — а діти, як ніхто інший, сприйнятливі до нового, вони легше навчаються, легше розбираються й можуть навчити дорослих багатьох речей.

Трансформери та інші дитячі фігурки схожого типу допоможуть поринути у світ технологій, програмування та стати ближчими до того, що ще кілька десятків років тому вважалося фантастикою!

Для справжніх фанатів технологічного майбутнього ми підготували добірку мультфільмів про роботів для дітей:

  • «Таємниця магазину іграшок» (2017);
  • «ВАЛЛ-І» (2008);
  • «Болт та Бліп поспішають на допомогу» (2011);
  • «Наступне покоління» (2018).

На сайті bi.ua ви знайдете різні варіанти, щоб задовольнити цікавість дітей: яскравих роботів, дивовижних трансформерів — такими дитячими іграшками хочеться ділитися та гратися з друзями! Нехай дитина пізнає світ і навчається в процесі захопливих ігор.

Автор статті: Олеся Богдан

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта