example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Іграшки 2020: яскраві новинки та тенденції

Статті та відео-огляди


Статті 22 Липень 19347

Іграшки 2020: яскраві новинки та тенденції

Не найпростішим видався рік для всього світу. Випускаючи найпопулярніші іграшки 2020, індустрія відповідає на події та зміни, використовуючи мову гри.

Законодавцем трендів і головним ньюсмейкером стало вручення нагород TOTY, які ще називають «Оскарами» галузі. А на міжнародній виставці – Toy Fair в Нью-Йорку виробники презентували новинки іграшок 2020, визначившись з домінуючими напрямами у сфері іграшок.

Тренди іграшок 2020

  • Тенденція «Будь собою!»

Заснована на підтримці людей з обмеженими можливостями та набутими хворобами. Випускаючи спеціалізовані ігрові товари для особливих дітей, індустрія закликає до виховання толерантності.



  • Toys for future

Бренди Hape, Janod, Melissa & Doug і TerraCycle показують, що популярні дитячі іграшки можуть бути екофрендлі. Товарами з кукурудзяного крохмалю, переробленого пластику та бамбуку виробники підтримують екологічні ініціативи та усвідомлене споживання.



  • Альпаки, єдинороги та авокадо

Іграшка лама з'являється у IMC, Fisher Price, ZURU як фігурка та символіка в колекціях аксесуарів. Єдинороги не здають позицій, чим показують приклад довготривалої трендової іграшки. Любов до здорового способу життя відображає зростаюча популярність різних варіацій м'якої іграшки авокадо.



  • In real life (IRL)

Що діти дивляться на YouTube, у що грають на PlayStation з'являється на полицях у вигляді фізичних товарів. Як цифрове стає відчутним добре показали Angry Birds та Baby Shark. Цього року таким рекордсменом стала відеогра Fortnite. А Mooze трансформували в матеріальні речі популярний інформаційний тренд, випустивши GIFbits з мемами.



Ляльки та пупси

Ляльковий світ поповнився особливими Barbie, феями Hatchimals та колекцією печерних лялечок Mattel Cave club.

Basic Fun представили запаморочливу новинку – ляльки CurliGirls з чарівним волоссям MagiCurl. Різнокольорові пасма миттєво скручуються при розтягуванні. Перукарське божевілля доповнюють яскраві шпильки та резинки. Щоб випрямити волосся, достатньо занурити лялечку в теплу воду.

Літаючі іграшки Hatchimals Pixies Crystal Flyers готові до польоту, як тільки вилупляться з блискучого яйця. Від швидкого обертання фігурка піднімається в повітря, а датчики реагують на рух людської руки.

Інтерактивні іграшки

Mooze Toys створили унікальне цуценя Squeakee. Собака-робот ніби зроблений з повітряних куль. Датчики та сенсори покращують здатність реагувати на звук і рухи. Більше 50 реакцій допомагають взаємодіяти з дитиною.

Шанувальники мобільної гри My Singing Monsters оцінять асортименти фігурок PlayMonster. Монстри використовують технологію, що дозволяє їм гармонізувати спів. Кожен персонаж доповнює звучання товаришів.

Серія Club Petz IMC Toys пропонує обзавестися звірятком з величезними очима, електронним серцем та реалістичними звичками.

Гра на уважність Mystery House від Cranio Creations побудована за принципом квест-кімнати. Картки розміщуються на ігровому 3D-полі, а координати вводяться в спеціальний мобільний додаток. Журі The ToyAward (Нюрнберг, Німеччина) назвало Mystery House переможцем у категорії для підлітків завдяки нескінченній кількості ігрових послідовностей, які вдалося вбудувати в настільну забавку.

Конструктори: феномен LEGO Hidden Side

LEGO Hidden Side («Прихована сторона») — нові конструктори Лего, які перетворилися з експерименту в глобальний тренд. Реакція споживачів та успіх серії визначили, що топові конструктори можуть поєднувати дизайн та якість Лего з технологіями доповненої реальності AR.

Кожна деталь LEGO Hidden Side ретельно опрацьована. Після складання встановлений на смартфон додаток виявляє приховану реальність об'єкта: потойбічних істот, монстрів та привидів, що причаїлися в ньому. Розрахований на багато користувачів режим дозволяє друзям ловити примар разом.

Очікується, що Лего Архітектор з видатними пам'ятками архітектури в мініатюрі також вийде з офлайну в онлайн.

Інтерес представляють і компактні конструктори LEGO DOTs, де творчі пориви реалізуються за допомогою двомірних плиток різного формату. Використовуючи основи та стартові комплекти плиток, діти стають авторами браслетів, картинок, смайлів, шкатулок, фоторамок і навіть органайзерів.

Набори-книги LEGO Disney Princess Storybook Adventures з мініатюрними сценами всередині присвячені диснеївським принцесам минулого і сучасності. Розвивають фантазію та дрібну моторику.

Розвивальні іграшки: STEM та програмовані роботи

Fisher-Price презентували лінійку розвивальних товарів для малюків Linkimals. Інтерактивні іграшки Фішер Прайс знайомлять з основними напрямками: музика, перші слова, вивчення форм, кольору та лічби.

LearningResources додає до розвивальних іграшок елементи кодування, ґрунтуючись на концепції STEM для дошкільного навчання. Інноваційні Coding Critters управляються без використання екрану. Код пишеться в ігровій формі в процесі розповіді.

Ігровий комплект Playmobil 1.2.3 Aqua відкриває малятам світ водної стихії. В пластиковому басейні рукоятка і спіральний механізм створюють керований потік води, в якому обертаються човни та фігурки. Журі TOTY оцінило інтуїтивну функціональність виробу.

Робот The Fisher-Price Rollin' Rovee з концепцією Smart Stages стимулює фізичну активність, показуючи веселі вправи. Малюки із задоволенням повторюють рухи за інтерактивним другом.

Інтелектуальний робот на колесах Silverlit Macrobot танцює та рухається в різних напрямках, в залежності від програми, заданої дитиною. Його друзі, роботи з інтерактивними можливостями Pokibot та Maze Breaker оснащені функцією пам'яті, запису та відтворення голосів. Управляються через додаток на смартфоні.

Класичні пазли Trefl вийшли в стилі неон. Компанія тішить розвивальними головоломками Lalaboom та треками для найменших – VTech.

Випробувати класичні сімейні шаради в технологічному рішенні пропонує Pictionary Air. За допомогою спеціальної ручки учасники малюють в повітрі зашифровані слова. Через додаток зображення виводиться на цифровий пристрій або ТБ, а команда намагається вирішити загадку.

Еко іграшки

На початку року у продаж надійшли екологічні іграшки для дітей Keel, виготовлені з продуктів переробки пластикових відходів. 30 диких і зникаючих видів тварин наповнені скляними намистинами, що дозволяє їм бути гнучкими та пластичними.

В рамках програми екологізації виробництва Mattel планує до 2030 року використовувати на 100% перероблений, придатний для вторинного виробництва, біорозкладаний матеріал як в продуктах, так і в упаковці. Першою еко іграшкою для новонароджених бренду Fisher-Price стане ековерсія легендарної пірамідки, виготовлена з біопластмаси на основі цукрової тростини.

Товари можуть бути екологічними не тільки за складом, але і за змістом. Інформувати дітей та виховувати екозвички. Колекція Hasbro Furreal – це м'які інтерактивні вихованці, які комплектуються мотузком для прогулянки, кормом та совочком для прибирання.

Дитячі набори для творчості

Compound kings пропонує досвідченим слаймерам ароматизовані, блискучі, неонові лізуни та з ефектом 3D.

У списку виробника Canal Toys представлені слайм-фабрика «Як зробити слайм», слайм-шейкер та труба So Slime. Бокси зі створення бомбочок для ванни So bomb та мила So Soap теж не залишаться без уваги. Виробник надихає створювати персоналізовані аксесуари з емоджі та прикрашати єдинорогів різнокольоровими стікерами.

Пластиліни Плей До, № 1 у світі серед мас для ліплення, пропонують оригінальні набори Play Doh Kitchen Creations «Світ морозива» з функціональним апаратом з наповнення та прикрашання ріжечків рідкою глазур'ю.

Ліпленням з повітряного пластиліну готові зацікавити Educational Insights та ADDO Bobble It. А в колекції «Рідка лава» ADDO&Nickelodeon знайдеться розумна маса з широкою кольоровою гамою, безліччю текстур і безмежними можливостями для креативу.

Набирає популярність і DIY-тренд. Авторські набори з виготовлення прикрас Make It Real представляють домашню креативну студію зі створення браслетів, кулонів та намист. Асортимент включає декілька збірок, що дозволяє дівчаткам експериментувати з кольором та фактурою в пошуках власного стилю.

Компанія ADDO пропонує вдосконалювати навички шиття з лінійкою дитячих наборів для творчості Out To Impress.

Надихаюча гра є фішкою продуктів Sandsational Castle Kingdom ADDO. З чарівним піском, який не висихає, діти можуть створювати вражаючі споруди, розвиваючи посидючість та уяву. Різноманіття форм дозволяє побудувати чарівне пісочне королівство.

Barbie

Барбі проходить процес переосмислення, змінюючи зовнішній вигляд та цінності. «Оскільки світ прагне до відкритості, настав час створити модель ляльки без ярликів», — заявила Кім Калмон, старший віце-президент Mattel Fashion Doll Design.

На підтримку цих слів Mattel запустила лінійку ляльок, що відображає «різноманітний погляд на красу». Оновлення включає Барбі без волосся, з протезами та шкірною хворобою вітіліго.

Популяризація тренду на велнес відобразилася в Barbie Wellness Collection. Spa Doll поставляється в комплекті з ванною та аксесуарами для СПА. Fitness Doll у спортивному одязі комплектується килимком для йоги, пляшкою води та протеїновими батончиками.

Іграшки з мультиків

Поп-культура знаходить максимальне відображення в галузі. Кожна кінопрем'єра чи реліз комп'ютерної гри виводить на полиці магазинів іграшки з мультфільмів та товари для фанатів.

Лідерами з розповсюдження символіки є іграшки Фортнайт, сага Star Wars і мультсеріал Paw patrol.

Повернення легенд на кшталт «Черепашок ніндзя» та The Batman (2021) збільшує попит на іграшки DC Comics. А наближення очікуваних прем'єр Wonder Woman 1984 і The Eternals з Анжеліною Джолі стимулює випуск фігурок, одягу та аксесуарів з фанатською символікою.

Супергерої не здають позицій, додаючи в команду новачків. Іграшки Марвел товаришують з кумирами молодого покоління – Power Strangers.

Виробники продовжують тренд останніх років, повертаючи на ринок ретро-продукти та легендарних персонажів на зразок Супер Маріо: набір LEGO Super Mario Лего або Hot Wheels Mario Kart. Вік – всього лише цифра, і навіть дорослий може отримати подарунок, що пробуджує ностальгічні почуття.

Тенденція відродження класичних ігор і ретроспектива ігрових сюжетів заохочує батьків більше часу проводити з дітьми.

WOW-розпакування. Сюрпризи не закінчуються

Розпакування продовжує впевнено тримати лідерство серед трендів іграшок 2020, про що говорять результати виставок та асортимент новинок в сегменті.

Переможцем у кількох номінаціях Toty Awards 2020 стали продукти MGA EntertainmentL. O. L. Surprise. А кращими за версією споживачів сайту ToyAwards.org визнані Rainbocorns Ultimate Sequin Surprise Series 2 від ZURU.

MGA Entertainment представляє абсолютно нові ляльки ЛОЛ – LOL Surprise JK Mini Fashion Dolls. Також очікується серія Surprise Remix, колекція для хлопчиків і Різдвяна лінійка куль з лялькою ЛОЛ.

Компанія випустила також м'яких ляльок з сюрпризом Na na na Surprise. Всередині повітряної кульки, в хмарі з конфетті знаходиться довговолоса лялька з плюшевою сумочкою.

Не залишилися без уваги і шанувальники пупсів. Baby Born Surprise зберігає в таємниці стать, колір очей і тон шкіри пупсика до моменту розпаковування. Щоб малюк Бебі Борн Сюрприз відкрив очі, протріть обличчя вологим рушником.

Крихітні феї заховані в яйці-сюрпризі Hatchimals Pixies. Блискучі мініатюрні малятка з прозорими крильцями отримали від дизайнерів феноменально гарні очі. Після розпакування яйце Хетчімалс трансформується в будиночок для маленької феї.

Маттел включилися в перегони сюрпризів, випустивши Barbie Color Reveal. Таємнича лялька всередині тубусу вкрита рожевою фарбою. Щоб розкрити індивідуальність Барбі, необхідно заповнити його водою, помістивши всередину ляльку-сюрприз. В тубусі також знаходяться пакетики з перукою, одягом та аксесуарами для завершення образу загадкової модниці.

Дитяча косметика

Бажання бути схожим на старших у звичках та ритуалах виводить в тренди декоративну косметику і «набори краси» для дітей.

З домашнім салоном GO Glam Nail Stamper від Spin Master легко створювати індивідуальний дизайн на нігтях будь-якого розміру. Штампи, наклейки, блискітки та яскраві кольори лаку дають можливість для самовираження і творчості.

З б'юті-гаджетом Cool Maker Hollywood Hair дівчинка відкриває таланти перукаря і стиліста з волосся. Три дії допомагають кардинально змінити імідж та експериментувати з власним стилем. Оберіть готовий зразок з каталогу або створіть за допомогою маркерів. Запустіть процес виготовлення пасма всередині рожевого боксу та закріпіть канекалони, формуючи зачіску.

Дитяча косметика іспанського бренду Aquarius cosmetic поєднує безпечний склад і фантастичний стиль. «Щоб сяяти, немов чарівні єдиноріжки» – свідчить слоган, відображаючи запити юних б'юті-блогерів.

Креативно підійшли до питання фахівці Make it Real, створивши тематичні сети для перевтілення, манікюру з космічним дизайном або в стилі русалоньки. Бренд ADDO пропонує компактні студії для створення тату та макіяжу Unique Boutique. А Канал Тойс в серії Style 4 Ever експериментує з тейпами і нейл-артом.

Машинки дитячі і не тільки

Першість у категорії утримує радіокерована іграшка в стилі хай-тек від Exost і джип на величезних колесах Maisto Tech. Виробники прагнуть до реалістичності і вдосконалюють кермування.

Шанувальників мультфільму «Щенячий патруль» потішить новинка – Крейсер Dino Patroller для порятунку динозаврів.

Щось унікальне пропонує Fly Wheels для любителів трюків та екстремальних швидкостей. За допомогою пускової установки Fly Turels Twin Turbo Launcher колеса від машинки летять вперед з прискоренням до 200 миль на годину, супроводжуючись дитячими криками захвату.

Фантастичні трансформери TOBOT стрімко набирають популярність в категорії іграшок для хлопчиків. Їх історія почалася з південнокорейського мультсеріалу і розростається в геометричній прогресії завдяки величезній кількості героїв, трансформацій та гібридів.

Квадрокоптер Syma є лідером в категорії дронів та коптерів для пілотів-початківців. Серія продуктів Syma Make Fly Easy відкриває дітям дивовижний світ польотів та аерозйомки. Компанія постійно розширює лінійку, додаючи «розумні» GPS-дрони, складані літаки, вертольоти і навіть човни.

Антистрес і Герої Гуджитсу

Антистрес іграшки Goo Jit Zu зробили міні-революцію, об'єднавши сквиші з чудовою історією і цікавими персонажами.

Сміливі герої Гуджитсу — це монстри-сквиші, наділені надзвичайною силою і гнучкістю. Тіло заповнене пластичним матеріалом, завдяки чому воїни розтягуються до неймовірних розмірів. Кожен герой відрізняється унікальною текстурою і кольором.

Автор статті: Таня Ковальчук

Рекомендовані статті

Подивитися всі статті
close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта