example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Всесвіт Marvel: хронологія перегляду та іграшки по фільмам

Статті та відео-огляди


Статті 02 Квітень 11392

Всесвіт Marvel: хронологія перегляду та іграшки по фільмам

Marvel — окремий всесвіт сміливих супергероїв. Разом із ними можливо все й навіть більше. Яскраві екшн-сцени, запеклі сутички та справжня дружба на фоні вічної боротьби добра та зла. Чи це не рецепт, як завоювати шалену популярність серед дорослих та маленьких прихильників у всьому світі?

Найпалкіші фанати саги вишиковуються в черги в перші дні прокату фільмів, збирають колекції по мотивам улюблених фільмів і знають на пам'ять репліки з фільмів. А маленькі шанувальники палко бажають бути схожими на своїх кумирів-супергероїв і з задоволенням перевтілюються в улюблених персонажів, аби хоч трошки перейняти супергеройської сили.

Всесвіт Марвел, що заснований на серії коміксів, створили, об'єднавши в одну сюжетну лінію цілу низку різних фільмів і серіалів зі спільними персонажами та акторами, які їх грають. І не в останню чергу саме завдяки вдалому кастингу, вражаючим спецефектам і яскравому гумору кіновсесвіт Марвел здобув таку популярність.

Найвідоміші супергерої Marvel

Всесвіт Marvel налічує сотні супергероїв і суперлиходіїв Кожен із них має свою історію, буденність, здібності та, звичайно, суперсилу. Багато персонажів з коміксів ожили на великих екранах, отримали свої власні кінострічки та стали справжніми улюбленцями фанатів по всьому світу.

Найвідомішими серед персонажів Marvel є Людина-павук, Залізна людина, Тор, Капітан Америка, Галк і Доктор Стрендж. Багато інших персонажів, таких як Чорна вдова, Людина-мураха, Чорна пантера, всі Вартові Галактики й інші теж є улюбленцями публіки, тож не дивно, що фільми про будь-кого з популярних супергероїв збирають мільярдні каси.

Хронологія Марвел: в якому порядку дивитися фільми

Доведеться добряче зосередитись, аби не загубитися у вирі подій світу Марвел, адже всі персонажі та виміри щільно переплетені. Тож щоб повністю поринути у всесвіт супергероїв і нічого не пропустити, важливо дотримуватися під час перегляду певної послідовності.

Дехто обирає перегляд за хронологією подій, про які розповідається у фільмах. Інші ж надають перевагу перегляду за «фазами», тобто коли кілька фільмів об'єднані однією сюжетною лінією з певним поганцем.

Якщо ви готові з головою поринути у всесвіт Марвел, щоб ближче познайомитися з улюбленими всіма супергероями, або просто ще раз насолодитися яскравими сценами, тоді пропонуємо до перегляду фільми за фазами, щоб точно бути в контексті всіх подій.

А ще ми підібрали круті ігрові набори, колекційні фігурки та фантастичні конструктори з улюбленими персонажами, які можна обрати для себе або подарувати запеклим фанатам Марвел.

Перша фаза фільмів Марвел

  • «Залізна людина» (2008 рік)
  • «Неймовірний Галк» (2008 рік)
  • «Залізна людина 2» (2010 рік)
  • «Тор» (2011 рік)
  • «Перший месник» (2011)
  • «Месники» (2012 рік)

Тоні Старк — перший герой, якого ми зустрічаємо в кіновсесвіті. Хронологія його життя досить непроста. Геній вважає себе королем зброї, доки сам не потрапляє у полон до терористів. Тоді Тоні створює для себе бойовий костюм, щоб захистити поранене серце, повертається додому і починає боротьбу з поганцями.

Харизматичний герой відразу стає улюбленцем публіки. Смішні жарти, сміливість та геніальний розум роблять із Тоні Старка справжнього супергероя і ватажка месників у майбутньому.

Втілення Залізної людини можна знайти у фантастично крутих фігурках, таких як Funko Pop Avengers Game Залізна людина в технокостюмі, Jada Marvel Месники Залізна людина або Avengers Titan hero Залізна людина. Фанатам Iron Man також сподобається брелок Funko Pop Avengers Залiзна людина, автомодель Jada Марвел Месники Шевроле Камаро 2016 з фігуркою Залізної людини або навіть дерев’яний пазл Trefl Wooden Shaped Відважний Айрон Мен.

Герой Галк живе в тілі вченого Брюса Беннера. Чоловік займається наукою і проводить досліди з гамма-радіацією. Під час одного з експериментів сталася прикра помилка, в результаті якої його тіло змутувало. Життя вченого розділилося на «до» та «після», адже тепер він напівлюдина, напівмонстр та ще й розлючений. Ярість зеленого проявляється, коли його намагаються образити. Сила велетня настільки потужна, що його не зупинить навіть ядерна бомба.

Якщо шукаєте іграшку Галка, зверніть увагу на фігурку Funko Pop Marvel Месники: гра Галк у техно-костюмі, яка сподобається фанатам зеленого супергероя. Маленьких шанувальників Галка можна потішити конструктором LEGO Marvel Робоброня Галка або навіть цікавим набором для творчості Crystal Art Галк.

Бог грому та блискавки, син Одіна та просто справжній красень. Тор — не мутант, не прибулець і навіть не крутий геній. Його перевага — молот Мйольнір та нелюдська сила. На Землю його відправляють у вигнання. Десь в той же час його рідний брат Локі задумує дещо лихе в Асґарді. Ох, ця вічна боротьба між братами.

Фанатам точно сподобається ігровий набір Avengers Bend and flex Тор проти Локі, з яким можна розігрувати безліч цікавих сюжетів.

Кеп — найбільш патріотичний супергерой Америки, який став улюбленцем усього світу. Стів Роджерс прагнув потрапити до лав армії, аби боротися з Гітлером, але був визнаним непридатним до службу. Та все в житті хлопця змінилося після спецвакцини, яка зробила з нього суперсолдата.

Діти можуть уявити себе улюбленим супергероєм за допомогою іграшкового бластера NERF Marvel Mech strike Капітан Америка або граючись фігуркою Avengers Titan hero Капітан Америка чи Jada Marvel Месники Капітан Америка.

Дорослі ж ентузіасти Марвел можуть продемонструвати свою пристрасть завдяки конструктору LEGO Marvel Щит Капітана Америка і створити детальну й автентичну модель відомого щита.

Фільм «Месники» об'єднує основних героїв в одну команду, які рятуватимуть світ від небезпеки і бажання брата Тора Локі правити Землею. Чи вдасться їм перемогти? Без сумнівів! Але пригоди на цьому точно не закінчуються.

Палкі шанувальники месників і всесвіту Марвел будуть у захваті від конструктора LEGO Marvel Super Heroes Вежа Месників, з яким можна буде відтворити відомі сцени з фільмів. Такий подарунок запам'ятається надовго!

Друга фаза фільмів Марвел

  • «Залізна людина 3» (2013 рік)
  • «Тор 2. Царство темряви» (2013 рік)
  • «Вартові Галактики» (2014 рік)
  • «Месники: Ера Альтрона» (2015 рік)
  • «Перший месник: Друга війна» (2014 рік)
  • «Людина-мураха» (2015 рік)

Під час перегляду фільмів другої фази всесвіту Марвел, глядачі знайомляться з новими героями і починають захоплюватися ними не менш, ніж основними месниками.

Коли на Землі сформувалася своя команда захисників, прийшов час попіклуватися й про космос. Грабіжник Пітер Квілл, громила Дракс, зеленошкіра Гамора, дерево Ґрут та єнот Ракета об'єдналися задля порятунку власних життів і з останніх аутсайдерів неочікувано перетворилися на команду героїв.

Щоб потішити фаната космічних вартових, можна обрати ігрову фігурку Funko Pop Ґрут, фігурку Funko Pop Вартові Галактики Єнот Ракета або колекційну машину Зоряного Лорда — машинка Jada Марвел Вартові Галактики Форд Мустанг 1970.

Скот Ленґ — інженер, що має неабиякі успіхи в електроніці. Здавалося б, до чого тут супергерої? Все просто. В минулому Скот мав кримінальне минуле й навіть був ув’язнений за дрібну крадіжку. Але життя посміхнулося Ленґу, коли він знайшов незвичайний костюм. Разом із розробником костюму, Хенком Пімом, він вчиться ним користуватися і призвичаюється до нової буденності як Людина-мураха. Скот може зменшуватися в десятки разів, але мати при цьому надпотужну силу.

Третя фаза фільмів Марвел

  • «Перший месник: Протистояння» (2016 рік)
  • «Доктор Стрендж» (2016 рік)
  • «Вартові Галактики 2» (2017 рік)
  • «Людина-павук: Повернення додому» (2017 рік)
  • «Тор: Раґнарок» (2017 рік)
  • «Чорна пантера» (2018 рік)
  • «Месники: Війна нескінченності» (2018 рік)
  • «Людина-мураха і Оса» (2018 рік)
  • «Капітан Марвел» (2019 рік)
  • «Месники: Фінал»
  • «Людина-павук: Далеко від дому» (2019 рік)

Третя фаза включає в себе найбільшу кількість фільмів і певним фіналом звичних блокбастерів про месників. Події набувають небачених масштабів, стосунки між супергероями стають напруженими, а кількість персонажів збільшується в рази.

Страшна автокатастрофа назавжди змінила життя талановитого нейрохірурга. Доктор Стрендж вирішує шукати зцілення. Він подорожує і знаходить в собі неочікувані здібності — трансформація в часі та просторі. Як таке можливо? Варто подивитися фільм, аби про все дізнатися. Тепер у Стренджа особлива місія — він захищає Землю від зла у будь-якому вигляді та зв’язує між собою паралельні Всесвіти.

Funko Pop Marvel мають кілька детальних ігрових фігурок відомого героя, а в асортименті Jada можна знайти Шевроле Корвет з фігуркою Доктора Стренджа. Для дорослих шанувальників LEGO має надзвичайний конструктор LEGO Marvel Санктум Санкторум.

Хто з нас не хотів бути супергероєм у школі? Хоча й в дорослому віці така можливість досить приваблива. Та й не дивно, адже сила, авторитет, влада – класні переваги, особливо коли ти старшокласник.

Пітер Паркер теж так вважає, хоча спочатку йому було важко. Поєднувати домашні завдання та порятунок світу нелегко. Але все стало на свої місця, коли наставником молодого супергероя став Тоні Старк. Погодьтеся, Залізна людина — чудовий вчитель.

На відміну від інших героїв, Людина-павук представлений в багатьох інтерпретаціях, бо є одним із найулюбленіших персонажів для маленьких і дорослих фанатів. Це може бути ігровий набір Spider-Man Спайдер Мен на мотоциклі, ігровий набір Marvel Spider-man Павук, пазл Trefl Spider-Man У павутині, набір Yume Spider-Man Tower Series, фігурка Funko Pop Marvel Людина-павук, бластер Nerf Marvel Людина-павук, машина Jada Spider-Man Форд GT з фігуркою Людини-павука та, звичайно ж, конструктори LEGO Людина-павук.

Чорна пантера — новий герой з Ваканди. Після смерті батька молодий принц має керувати державою, захищати землю та вібраніум, а також оволодіти магічною силою Чорної пантери. Та не всі з цим згодні, тож битви не уникнути.

Фанати оцінять ігрову фігурку Funko Pop Чорна пантера або ж Jada Marvel Месники Чорна пантера. Тим, хто любить постріляти, підійде іграшковий бластер NERF Marvel Mech strike Чорна Пантера, а колекціонерам автівок — Jada Марвел Месники Лікан Гіперспорт з фігуркою Чорної пантери.

Завершення епічної саги Marvel про найвідоміших супергероїв складається з двох частин. Війна нескінченності розповідає про те, що могутній лиходій Танос загрожує людству. З Рукавицею нескінченності він прагне завоювати світ, знищити половину живих істот і побудувати свій власний Всесвіт. Чи вдасться команді супергероїв врятувати людство? На всіх чекає неймовірний поєдинок, наймасштабніший за всю історію.

Серед іграшок можна знайти досить багато товарів по мотивам фільму. Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Avengers Рукавиця нескінченності прикрасить інтер'єр кімнати фаната коміксів, а з настільною грою Asmodee Розкіш Марвел можна спробувати не дати Таносу знищити людство. Funko Pop має в своєму арсеналі багато фігурок персонажів в образах саме з Війни нескінченності.

Після поразки месників у битві з Таносом минуло пять років, здавалося все втрачено, але врятовані Месники спробують виправити ситуацію. Чи допоможуть їм знання Скота Ленґа? Чи вдасться їм переміщатися у часі та просторі так, щоб не порушити хронологію часу? Герої Марвел потребують нового плану і на цей раз в них немає права на помилку.

Четверта фаза фільмів Марвел

  • «Чорна вдова» (2021)
  • «Шан-Чі та легенда десяти кілець» (2021)
  • «Вічні» (2021)
  • «Людина-павук: немає шляху додому» (2021)
  • «Доктор Стрендж в мультивсесвіті божевілля» (2022)
  • «Тор: любов та грім» (2022)
  • «Чорна пантера: Ваканда назавжди» (2022)

З завершенням епічної саги про Месників, завершилася і третя, найбільша фаза фільмів Марвел. У четвертій фазі ми спостерігаємо, як змінилося життя супергероїв після великої битви, а також бачимо появу нових героїв, таких як майстер кунг-фу Шан-Чі та Шурі з Ваканди. Та ігри з часом у кількох фільмах наводять на думку, що ми ще можемо знову побачити героїв, яких, здавалося, втрачено назавжди.

Чекаємо виходу нових кінострічок та продовжуємо збирати колекції фігурок улюблених персонажів.

П'ята фаза фільмів Марвел

  • «Людина-мураха та Оса: квантоманія» (2023)
  • «Вартові Галактики 3» (2023)
  • «Марвели» (2023)
  • «Дедпул і Росомаха» (2024)

П'яту фазу запускає стрічка «Квантоманія», де глядачі спостерігають за новими пригодами Людини-мурахи та Оси і разом з ними досліджують правила роботи мультивсесвітів. А ще фільм представляє нового суперлиходія Канґа Завойовника, який, схоже, завдаватиме немало клопоту супергероям у подальшому.

Третя частина стала завершальною для класичної команди «Вартових» і ставить крапку у пригодах веселої космічної команди. А от «Марвели» подарували шанувальникам цікаву команду жінок-супергероїнь і багато натяків на повернення старих героїв, як-от Люди Ікс, до всесвіту Марвел.

Хоча фанати досі сумують за класичною командою Месників, проте можна бути впевненими, що Marvel ще потішить усіх крутими блокбастерами, адже компанія має великі плани на майбутнє. Добре, що в наш час улюблених персонажів можна знайти на полицях магазину, втілених в улюблених фігурках, іграх та ігрових наборах. Обирайте в «Будинок іграшок» улюблених героїв і ще більше занурюйтесь у фантастичний всесвіт Марвел.

Автор статті: Експерт Бі

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта