example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Гаряча іграшка - чарівна лялечка L.O.L. Surprise

Статті та відео-огляди


Статті 17 Липень 67058

Гаряча іграшка - чарівна лялечка L.O.L. Surprise

Ми - мами дівчаток - маємо свій особливий клуб. Тільки ми зрозуміємо одна одну в магазині в ряду ляльок і дівчачих мі-мі-мі, просто глянувши в очі змученої мами, дочка якої вже пів години вибирає собі ляльку. Тільки ми зможемо розуміючи і підбадьорливо кивнути, і від цього, хоч на секунду, але стане легше, адже ми не самотні зі своїми дівчачими складнощами. Тому, коли на ринок вийшли нові маленькі й миленькі лялечки L.O.L., нам - мамам дівчаток - стало не до сміху. Ми дружно завили, адже наступав важкий час:

«Мам, купи ЛОЛ!» ...

лялечки L.O.L.

Хто ти й звідки?

Отже, звідки ж взялися ці неймовірно милі ляльки L.O.L. Surprise, і який добрий чоловік їх придумав ... на нашу батьківську голову?

На початку 2017 року компанія MGA Entertainment (відома нам по лялькам Bratz і Lalaloopsy) зробила для себе дуже просте, але значуще відкриття, яке й стало поштовхом до випуску цих красунь в пластиковій кульці. А полягало воно в тому, що в еру Youtube однією з найпопулярніших ніш вже тривалий час залишається розпакування іграшок.

Висновок був очевидним: дівчатка люблять лялечок і сюрпризи. Чим і скористалися творці легендарних маляток, об'єднавши ці дві дитячі пристрасті. Вони назвали своїх ляльок L.O.L., що означає «Lil Outrageous Littles», тобто «трошки епатажні крихітки». Так, так, епатажні. Ви бачили їх костюми та аксесуари? Нам, дорослим дамочкам, про такі можна тільки мріяти, особливо з урахуванням того, скільки грошей ми витрачаємо на цих епатажних крихіток.

розпаковка L.O.L.

7 кроків до сюрпризу

У чому ж особливість цієї популярної іграшки, яка вже встигла підкорити майже весь світ? А родзинка такого сюрпризу - в його розпаковці. Щоб дістатися до самої ляльки, вам потрібно по черзі розпакувати 7 частин сюрпризу, в кожній з яких ваша дитина з радістю буде знаходити маленькі аксесуари. Діти в захваті, батьки теж втягуються і самі починають відчувати радість від розпаковки N-ой ляльки, умовляючи себе, що не дарма витратили вже +100500 грошиків.

Що ж ми знайдемо під кожним шаром упаковки?

1-ий шар: наклейка з підказкою, на якій намальована пара картинок, вони складаються в фразу-розшифровку.

2-ий шар: вкладиш з наклейками-уміннями цих крихіток.

Кожна лялечка вміє щось одне:

  • міняти колір в холодній або гарячій воді;
  • плакати;
  • бризкатися;
  • робити пі-пі.

3-ий шар: пластикова пляшка, щоб поїти нашу улюбленицю.

4-ий шар: пара взуття.

5-ий шар: комплект одягу.

6-ий шар: модний аксесуар, у вигляді обідка, сонцезахисних окулярів, мобільного телефону, капелюшка та ін.

7-ий шар: ми дісталися до пластикової кулі, що складається з двох половинок, в якій знаходиться сама винуватиця всього цього ЛОЛівського божевілля. Частини кулі стають ванною для лялечки, підставкою під ніжки, затишним куточком піцерії або сумочкою-гойдалкою.

ляльки L.O.L. та поїльники

Колекційна іграшка - покарання для батьків

Зараз я вам розповім, чим небезпечна ця, мила на вигляд, крихітка. На даний момент випущено 4 сезони ляльок (перші представники 4 сезону почали продаватись нещодавно - в липні). Три сезони для зручності колекціонерів виходили по 2 хвилі: спочатку в продаж надходила перша частина колекції, потім, в трохи зміненій упаковці - друга. Також існують спеціальні серії. За півтора року існування сім'я L.O.L. розширилася, в ній з'явилися нові герої. Давайте по порядку:

  • Перший сезон, в якому 28 ляльок-сюрпризів. Це найперша серія лялечок, вона нічим особливим не відрізняється. Колекція поділена на тематичні клуби: театральний, танцювальний, модний, спортивний та інші - всього 8 клубів;
  • Другий сезон, в ньому 36 лялечок L.O.L. Surprise, які, до речі, не повторюють крихіток першої колекції. У цьому сезоні вам може попастися ультра-рідкісна лялька, прикрашена 24-каратним золотом. Тематичних клубів стає більше - вже 11. Також в цьому сезоні у лялечок з'явилися маленькі сестрички Lil Sisters. У колекції їх більше, ніж звичайних ляльок - 47 сестричок. Вони менші за зростом й можуть тільки змінювати колір в холодній воді. Щоб дістати сестричку з кулі, треба розпакувати тільки 5 шарів. Тепер у кожної героїні колекції L.O.L. є сестричка - залишилося тільки знайти;
  • Третій сезон представлений лялечками L.O.L.Surprise Confetti Pop, новими сестричками і колекцією домашніх вихованців лялечок L.O.L.Surprise Pets.

- Конфетті. Тепер шарів у L.O.L. Surprise цілих 9, а також, крім улюблених аксесуарів, додається наліпка-татуювання для дівчинки у вигляді кільця. Ще є особливий сюрприз, від якого дітки в захваті: при відкритті кулі - сиплеться справжнє конфетті. У колекції 35 ляльок;

- Сестрички. Їх в цьому сезоні 38 видів;

- Вихованці. 35 різних модних звіряток з аксесуарами поповнили сімейство L.O.L. Surprise. У вихованців рухливі лапки та функції, як у ляльок L.O.L. - вони можуть пити, бризкатися, плакати, робити пі-пі, а деякі - змінювати колір. У кожній кульці 3 шари упаковки, в наборі з вихованцем 2 аксесуара, лопатка і лоточок з кінетичним піском (в ньому захований один з аксесуарів). Стиль і імена вихованців повторюють стиль ляльок і сестричок з різних колекцій, можливо зібрати повну сім'ю: ляльку, сестричку і вихованця.

  • Четвертий сезон, прем'єра якого відбулася цього літа, називається L.O.L. Surprise Eye Spy, що перекладається, як «око-шпигун». Ще одна назва сезону - «Under Wraps» - «під обгортками». Лялечки L.O.L в цьому сезоні знаходяться в капсулах циліндричної форми, всередині яких є спеціальна лупа для розшифровки засекреченого послання на упаковці і на постері колекціонера. Усередині капсули знаходяться лялечка й аксесуари - усього 15 сюрпризів, серед яких є особливо цікавий - силіконовий костюмчик, що приховує лялечку з голови до ніг. У продаж ці лялечки поки не надійшли. Натомість вже з'явилися їх сестрички і вихованці (21 сестричка й 19 звіряток в першій хвилі). І з тими, і з іншими можна пограти в шпигунів, адже в комплекті є та сама лупа для розшифровки секретних послань.

Спеціальні серії:

  • блискучі лялечки L.O.L.Surprise Glitter Series і L.O.L.Surprise Glam Glitter, по 12 крихіток в кожному сезоні. Вони особливо подобаються дітям, тому що їх одяг, волосся і аксесуари покриті блискітками. У кожній кульці міститься 7 сюрпризів. Glam Glitter тільки-тільки з'являються у продажі в Україні;
  • ексклюзивний великий набір L.O.L. Surprise Big Surprise. У ньому Ви знайдете: 10 кульок з аксесуарами (одяг і взуття) для своїх улюблениць, 5 кульок, що розчиняються у воді, з милими підвісками-шарміками всередині, 2 ексклюзивних ляльки L.O.L. Surprise і 2 сестрички. Всі ляльки з цього набору покриті блискітками, не зустрічаються в жодній з колекцій;
  • набір L.O.L. Surprise Pearl Surprise, в якому 6 пластикових кульок-перлин з аксесуарами (одяг, взуття), а також велика мушля, що із шипінням розчиняється в воді. Після розчинення всередині знайдеться футляр із ексклюзивною лялькою L.O.L, її сестричкою й поїльником;
  • великий вихованець Biggie Pets Eye Spy, що містить 15 сюрпризів для дітей - новинка, що відноситься до 4 сезону. По суті, це велика прозора куля, вперше упакована в картонну коробку, що містить 1 величезного вихованця (поки що це собачка, кішечка, зайчик і хом'ячок) та 15 сюрпризів (міні-вихованці та аксесуари). Також в кожному наборі завжди є спеціальні окуляри для дитини, щоб відчути себе шпигуном і розшифрувати як можна більше секретних послань набору. Сам вихованець послужить дитині іграшкою, скарбничкою або симпатичним рюкзаком.

ляльки LOL на дивані

Так ось, щоб ви ні в якому разі не зупинилися на купівлі однієї лялечки L.O.L. Surprise, в кожному наборі присутній спеціальний лист колекціонера з усіма крихітками даного сезону. Для чого? - запитаєте ви. А для того, щоб ваше дитя відзначало кожну нову лялечку і бачило всі ті, які вам доведеться купити.

Головне, що розумієш: нові серії цих ляльок-сюрпризів з'являються з небаченою швидкістю, та з такою, що ми не встигаємо їх купувати. Що тут говорити, всього 1,5 роки існування, а наші доньки вже в очікуванні продовження 4 сезону!

оригінальні ляльки L.O.L.

Ти - це, крихітка ЛОЛ, чи не ти?...

Одночасно з тим, як на наш ринок прийшли ці епатажні штучки, до нас валом повалили підробки лялечок-сюрпризів. Щоб не купити неякісну підробку, уважно читайте їх відмінності:


Бути L.O.L. чи не бути в колекції вашої дитини?

Тут вирішувати тільки вам, а точніше вашій витримці. У нас ці епатажні крихітки оселилися ще перед Новим Роком.

Тепер, єдина причина, по якій ми ходимо в дитячий сад - сюрприз ЛОЛ в кінці тижня. На свята теж вимагає ЛОЛ, більше ЛОЛ, ще більше ЛОЛ. Я - мама досить ... коротше, "тряпка". Я не в змозі чинити опір дитині і тягну їй ці ЛОЛи з кожного зручного приводу. Дитина задоволена, мати відпочиває, поки дочка зайнята іграми з лялечками. Але, якщо ваша дитина не дивиться планшет, не ходить в дитячі магазини і не спілкується зі своїми однолітками - тоді ви можете врятуватися від цього божевілля. А ми, менш щасливі в цьому плані, будемо вам тихо заздрити.

Автор статті: Шушвар Тетяна

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта