example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Новини Чому навчать кубики?

Новини

image 01 Лютий 2565

Чому навчать кубики?

А Ви ніколи не замислювалися над тим, яка все-таки чудова іграшка - кубики! У дитинстві з ними грав майже кожний з нас, дорослих, а зараз на полках мережі магазинів "Будинок іграшок" Ви зможете знайти сучасні варіації цих універсальних за своєю простотою та неперевершених за функціональністю іграшок.

Якими вони бувають і чому зможуть навчити Вашого малюка ми хочемо сьогодні розповісти.

черно-белые кубикиСучасні виробники пропонують знайомити дитину з кубиками вже з самого народження. Наприклад, компанія Fіsher Prіce пропонує набір із трьох різнокольорових кубиків у м'якому зеленому будиночку, який можна кріпити до бортиків ліжка малюка.

цветные кубикиНа одній із граней цих кубиків нанесені спеціальні чорно-білі малюнки, які допоможуть у розвитку зору та концентрації уваги дитини саме в період від народження до трьох місяців. Звичайно, малюку буде цікаво дивитися й на яскраві малюнки, що нанесені на кубики, а коли він підросте та зможе самостійно тримати іграшку в ручках - трясти кубики, слухаючи звуки, які вони видають, тягти за стрічечки та спостерігати своє відображення в люстерці.

паровозик 2Із шести місяців Вашого малюка зацікавить серія іграшок від Fіsher Prіce: паровозик, жираф і слоник. У наборі з чудо-паровозиком 4 кубики, які дуже люблять кататися на веселому цирковому потягу. Також дитина зможе грати кубиками окремо, адже в кожному з них є секрет: вставляючи пальчик в отвір дна, малюк зможе обертати навколо своєї вісі фігурки клоуна, мавпочки та сірого слоника, які розташовані всередині. Упевнені, цей процес дитині дуже сподобається, а також допоможе в розвитку його дрібної моторики та уяви.

жирафикСимпатичний чудо-жирафик - іграшка, що подарує Вашому малюку зустріч з веселою музикою, адже щоразу, коли кубики падають донизу, в основу жирафика, вони натискають на музичну кнопку, і грає бадьора мелодія.

Ця іграшка також уперше познайомить дитину з поняттям "вежа". Для чого нашому жирафу така довга шия? Для того, щоб спираючись на неї дитина могла побудувати вежу з 5-ти наявних у наборі кубиків! Опорою для нижнього кубика стане хвостик іграшки, а довга шия жирафа буде підтримувати вежу по всій висоті.

Всередині кожного кубика живуть тварини з різноманітними рухомими деталями: в одному гойдається мавпочка, навколо крокодила перекочуються блакитні бусинки, біля ведмедика панди качається зелена кулька, а вслоник папуги дзенькає бубонець у дзьобі. Кожен кубик - і окрема цікава іграшка, і чудовий будівельний матеріал!

Чудо-слоненя стане чудовим супутником для малюка, що вже намагається ходити. Дитина зможе грати з ним як з іграшкою-каталкою - тягти за мотузочку та возити всередині кубики. Якщо навички ходьби ще не сформовані, малюк пізнаватиме функції слоника сидячи поруч з іграшкою, опускатиме в нього кубики та спостерігатиме, як вони скачуються вниз або затримуються біля закритої засувки хобота, пізнаючи основи причинно-наслідкових зв'язків.

первая активностьЗ дев'яти місяців дитину захоплять оригінальні та яскраві кубики із серії "Перший конструктор" від компанії Chіcco. Кубики в цих наборах легкі та зручні, мають подвійне з'єднання. Місця з'єднання червоного кольору містять усередині магніт, а жовті працюють за принципом "шип - паз".

Якщо кубики наблизити один до одного сторонами з червоними місцями з’єднання вони почнуть чарівним чином притягуватися, допомагаючи малюку створювати свої перші композиції.

маленький домикЕлементи наборів універсальні, але іграшки відрізняються функціональними можливостями. З конструктором "Перша активність" крім звичайних башточок малюк зможе створити симпатичну собачку і чоловічка в синій кепці та з ручками.

фермаУ наборі "Маленький будиночок" з 16 кубиків із закругленими гранями дитина побудує будиночок із червоним дахом, дверима з ключем і поштовою скринькою.

Конструктор "Ферма" містить рухомі деталі, адже у фермера з набору є свій міні-трактор на 4-х чорних колесах і троє симпатичних друзів: свинка, корівка та курча. Можливість створення безлічі різноманітних композицій, фігурок і будівель гармонійно впливає на творчий розвиток Вашого малюка та поліпшує його уяву.

мягкие кубикиПрекрасним подарунком для допитливого дев'ятимісячного малюка стане набір розвиваючих м'яких кубиків від компанії K's Kіds. Цей чудовий набір складається з 12 великих кольорових кубиків однакового розміру та 8 трикутників-дахів. На гранях кубиків нанесені оригінальні зображення, які дитина буде з цікавістю розглядати: різні машинки та тварини, цифри від 1 до 12 або фрагменти паркової каруселі, на якій качаються хлопчик, дівчинка й веселий песик.

Ізюминка цього набору - у кожного кубика є грань із секретом. На маленькому віконці, що відкривається, нанесено певний малюнок, наприклад склянка повна води або кучерява ягничка. Коли дитина відкриє віконце, то вона побачить що склянка спорожніла, а кучерява ягничка вже підстрижена!

У процесі гри з кубиками Ваш малюк легко засвоїть такі поняття як колір і форма, навчиться виконувати дії в певній послідовності, складати ціле з частин, будувати будиночки з дахами, пірамідки, вежі та багато чого іншого, варто тільки підключити фантазію.

веселая компанияЗ одного року малюк вже може освоювати сортери та Весела компанія від K's Kіds відмінний варіант для знайомства з такими іграшками. Цей чудовий розвиваючий набір складається з 6 великих барвистих кубиків однакового розміру та трьох різнокольорових іграшок-форм.

На гранях кубиків нанесені оригінальні малюнки, які познайомлять малюка з різними геометричними фігурами, розів'ють увагу, сенсорику та логіку. Також у кубиках передбачені отвори геометричних форм, у які карапуз зможе вставляти гумові фігурки знайомих друзів K's Kіds, чиї тіла зроблені у формі різнокольорових трикутника, квадрата та кола.

первые кубикиТакож чудовим розвиваючим посібником для однорічного малюка стануть Чарівні кубики та Перші кубики від компанії Smoby. У наборі 12 різнокольорових кубиків: по 4 кожного кольору. На двох сторонах кубиків нанесені малюнки, які збираються в цілу велику картину.

Оригінальний елемент цього набору - спеціальні геометричні виїмки на одній із граней кубика, у які дитині відповідно до кольорової гамми буде необхідно вставити формочки у вигляді трикутника, кола, квадрата та серця. Так дитина навчиться підбирати предмети по певній ознаці, обирати потрібний йому елемент серед інших, вдосконалить свою дрібну моторику.

печаткиГумові зображення-печатки, симпатичні малюнки, маленький телефонний диск що скрипить та обертається, блакитна пискавка що видає звук при натисканні, і різнокольоровий шарик-крутилка: на гранях цих кубиків Ваш малюк знайде для себе безліч захоплюючих і розвиваючих елементів.сказки

Для дворічних карапузів актуальні кубики з картинками, які представляє в мережі магазинок "Будинок іграшок" компанія Томік. Це можуть бути набори, які познайомлять дитину з такими поняттями як дикі або свійські тварини, фрукти або транспорт, посуд або меблі, а також герої улюблених казок або іграшки.транспорт

Такі набори кубиків розвивають мислення, тренують увагу та пам'ять малюка. У наборах разом із кубиками 6 яскравих зображень, які допоможуть дитині правильно скласти зображення з 4-х або 9-ти фрагментів, а дорослі можуть вигадати історії із зображеними персонажами або розповісти вже знайомі казки.буквы и цыфры

Прийшов час вивчати букви та цифри або Ви хочете познайомити дитину з англійським алфавітом? Екологічно чисті дерев'яні кубики "Абетка", "Математика", "Букви та цифри", "Англійська абетка та цифри" стануть для Вас вірними помічниками в освоєнні читання і математики, складанні слів на російській, англійській мовах та елементарних математичних виразів.математика

Дивлячись на слово або математичний вираз зображений на кубиках, малюку буде легше зрозуміти та осмислити з яких саме букв складається слово, як відбувається математична дія та озвучити вірну відповідь.

1435Сподіваємося, що чудові дерев'яні кубики від компанії Томік зроблять для Вашої дитини процес навчання приємною та захоплюючою грою, адже пізнавати світ з ними так цікаво та весело!

У Вашої дитини достатньо кубиків, але займатися з ними йому вже не цікаво? Спробуйте запропонувати карапузу нові ігри та внесіть елемент змагання, що допоможе дитині по-новому подивитися на цю оригінальну іграшку.

Якщо побудувати з кубиків досить стійку вежу, то в неї можна кидати маленькі гумові м’ячики, змагаючись чий м’ячик зруйнує вежу першим. Також можна створити з кубиків багатоповерхові будинки та розселити в них маленьких мешканців. На їх роль чудово підійдуть маленькі звірятка або фігурки, яких завжди вистачає серед дитячих іграшок. Під час гри не забувайте рахувати поверхи, що допоможе дитині швидко запам'ятати цифри від 1 до 9, а також обов'язково повторюйте назви кольорів і форм кубиків, щоб карапузу було легше зорієнтуватися.

Будівельний матеріал можна сортувати за кольором та фактурою, наприклад, створювати на швидкість сині, зелені або червоні будівлі, будиночки з м'яких або дерев'яних кубиків. А потім нехай мешканці синього будиночка підуть в гості до фігурок з дерев'яного замку. Вигадуйте з малюком захоплюючі історії, а також під час гри розповідайте, що саме в цей момент роблять іграшки (відкривають двері, заходять, сідають, п'ють чай, виходять із будиночка), а карапуз нехай спробує відтворювати ці дії. Такі заняття розвиватимуть дрібну моторику дитини, її фантазію та варіативність мислення.

Щиро сподіваємося, що наша стаття допоможе Вам подивитися по-новому на таку водночас просту та унікальну іграшку як кубики!

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта