example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Найкрутіші подарунки до зимових свят: 10 ідей, що подарувати дитині

Статті та відео-огляди


Статті 07 Грудень 3457

Найкрутіші подарунки до зимових свят: 10 ідей, що подарувати дитині

Зимові свята — найказковіший період в житті кожної дитини. Це час, коли стаються дива, загадуються найзаповітніші бажання та отримуються омріяні подарунки. Батьки готові робити все можливе, а інколи й майже неможливе, щоб дітки якнайдовше відчували магію зимових свят.

Вибір подарунків — одне з найприємніших, але водночас і найскладніших завдань для батьків. Щоб пошук сюрпризів для дітлахів не викликав паніку у мам і тат, ми підготували підбірку з 10 ідей подарунків для дитини на Новий рік та Різдво, які можна замовити в інтернет-магазині bi.ua. Адже «Будинок іграшок» знає, що кожна дитина бажає!

Зимові свята: коли святкувати цьогоріч

Найпершим у вихорі зимових свят йде День Святого Миколая. Дорослі шанують це свято, а малеча з нетерпінням очікує на подаруночки під подушку. У 2023 році українці відзначатимуть свята за новим календарем, тому День Святого Миколая тепер буде не 19 грудня, а значно раніше — 6 грудня. Відповідно до переходу на нові дати, Різдво теж святкуватиметься тепер не 7 січня, а 25 грудня. Що ж стосується Нового року, то тут все без змін — шукати сюрпризи під ялинкою та вітати новий 2024 рік будемо 1 січня.

Звичайно, кожна родина визначає для себе, коли і що святкувати. Можливо, в деяких українських сім’ях буде прийнято рішення поки святкувати Миколая і Різдво двічі, за старим і новим календарем. Та хай там як, дітки чекатимуть на подаруночки, а значить варто подумати про сюрпризи для малечі заздалегідь, щоб не нервуватися в останню мить.

В очікуванні дива: створюємо святковий настрій

Грудень — найказковіший місяць року, адже кожен його день наповнений передчуттям чарівництва. Батьки намагаються встигнути підготувати завчасно презенти для всіх, а малеча з нетерпінням очікує спочатку на подарунки під подушку, а потім — під ялинку. І якщо День Святого Миколая чекати недовго, то час до Нового року для діток завжди тягнеться повільніше, бо отримати заповітні подарунки хочеться чим швидше.

Зробити період очікування захопливим та веселим допоможуть адвент-календарі. З цією чудовою розвагою дітлахи щодня відкриватимуть віконечка, знаходитимуть там сюрпризи та заряджатимуться гарним настроєм.

Оберіть адвент, орієнтуючись на захоплення та вподобання дитини: адвент-календар Hot Wheels однозначно сподобається будь-якому автофану, адвент-календар Barbie Cutie Reveal або адвент Enchantimals Час святкових чудес потішить маленьких любительок ляльок, ну а адвент-календарі від LEGO стануть великою радістю для всіх шанувальників популярних конструкторів, а особливо для фанатів Гаррі Поттера, Зоряних війн або супергероїв із всесвіту Marvel.

Залучіть малечу до прикрашання ялинки та оселі, вчіть святкові пісеньки та віршики, читайте різдвяні історії, а також передивляйтесь разом анімаційні та художні дитячі фільми до зимових свят: Ґрінч, Вартові легенд, Крижане серце, Сам удома, Гаррі Поттер тощо. Таке спільне дозвілля зарядить святковим настроєм і посіє віру в диво навіть у дорослому серці.

10 ідей найкрутіших подарунків до Дня Святого Миколая, на Новий рік і Різдво

Святковий сезон починається з перших же днів зими. Разом із ним приходить радість дарувань і дивувань, а також шалені перегони у пошуках тих самих заповітних подарунків для найдорожчих. Якщо хлопчики та дівчатка вже озвучують свої бажання або складають вішлісти, тоді особливих проблем не має виникнути. А от якщо дітки люблять сюрпризи чи ніяк не можуть визначитися, що ж саме вони хочуть отримати на свята — Миколая, Різдво чи Новий рік — тоді вибір подарунків стає хоч і захопливим, проте трохи складним завданням.

Якщо ви з тих батьків, які ставлять собі питання, що подарувати дитині на Миколая та Новий рік, тоді поспішаємо вас заспокоїти, адже ми зібрали 10 ідей найкрутіших та найтоповіших подарунків, від яких дітлахи точно будуть у захваті. Читайте та вибирайте, чим ви, як помічники Святого Миколая та Санти, будете дивувати малечу.

Конструктори. Які іграшки хлопчики й дівчатка обожнюють однаково? Звичайно, конструктори. А якщо це улюблені конструктори LEGO, тоді ви точно не прогадаєте. Набір LEGO Harry Potter Замок і територія Гоґвортсу просто створений для збирання у родинному колі зимовими вечорами. Такому подарунку потішиться навіть дорослий, що вже казати про дитину. Серед LEGO знайдеться конструктор на будь-який вік та вподобання. Якщо ж ви шукаєте щось більш оригінальне, зверніть увагу на електронний конструктор Znatok 999 схем або динамічний конструктор Стартовий набір GraviTrax Pro.


Ляльки та пупси. Жодна маленька красуня не буде проти отримати у свою колекцію ще одну ляльку, а ідей для таких подарунків надзвичайно багато. З модницями LOL Surprise серії Swap можна не лише змінювати стиль, а й настрій лялечки. Улюблені Barbie серії Pop Reveal здивують аксесуарами та видом розпаковування, а Cutie Reveal — неймовірно мʼякенькими та цікавими костюмами. Також є чарівні летючі феї Піксі Hatchimals, страшенно красиві Monster High, витончені зимові принцеси Sparkle girls і дивовижні подружки Kindi Kids. Вибір ляльок дійсно вражає!

Baby Born та Cry Babies сподобаються дівчаткам, які люблять приміряти на себе роль матусі. Щоб малечі було зручно катати своїх «донечок» на вулиці, оберіть неймовірно стильний та практичний візочок Smoby Maxi-cosi 3 в 1, що є справжнім хітом серед дітей уже не перший рік.

Машинки та треки. Яке б свято не наближалося — Миколая, Новий рік чи Різдво — кожна дитина сподівається отримати подарунок, про який так давно мріє. Серед бажаних іграшок завжди є ігрові набори та мегагаражі для машинок Hot Weels. Тож якщо ви хочете порадувати фана шалених перегонів, обирайте Hot Wheels City Полювання Ті-Рекса або Напад токсичної горили. А також зверніть увагу на неймовірні машинки-трансформери Screechers Wild. Шанувальникам спецтехніки підготуйте на подарунок Набір Dickie Toys Кран баштовий або Ігровий набір Dickie Toys Вольво Велике будівництво, а тим, хто захоплюється темою мілітарі, однозначно сподобається ігровий набір Elite Force Бронеавтомобіль Humvee M1114.

Якщо дитина — фанат Щенячого патруля або обожнює дивитися мультсеріал про пригоди веселих паровозиків з містечка Чаггінтгтон, тоді для неї не буде кращого подарунка, ніж іграшка з улюбленим персонажем. Нові автомобілі цуценят Paw Patrol вразять незвичайними функціями, а набір Chuggington Залізничне депо з паровозиком Вілсоном допоможе оживити сцени з улюбленого мультфільму.

Роботи та трансформери. Вибір подарунка для сучасної дитини, яка захоплюється технологіями та різними трансформаціями, може стати нелегким завдання, але навіть для такої вибагливої малечі можна знайти цікавий подарунок.

Інтерактивна іграшка WowWee цуценя Чіп стане справжнім домашнім улюбленцем вашої дитини та подарує веселу гру. А з роботом AT-Robot можна танцювати під 12 різних мелодій і записувати повідомлення українською мовою. Трансформери Transformers Трансформери 7 Бамблбі та Tobot Детективи Галактики припадуть до душі як фанатам серій, так і тим, хто любить фантастичні перетворення.

Улюблені тваринки. Кожна малеча зрадіє, отримавши під подушку на Миколая або під ялинку на Новий рік іграшку-тваринку, адже такі сюрпризи обожнюють усі. Набори іграшок Pamper Petz — це серія чудових звіряток, яка не лише подарує безліч приємних емоцій від гри, а й навчить дитину бути дбайливою. Інтерактивна собачка Chi Chi Love Baby Boo розуміє 12 голосових команд українською мовою та видає 60 звуків. М'яка іграшка Night buddies стане дитині справжнім другом, який буде завжди поруч, навіть під час сну. А веселий орангутан-танцівник Jiggly Pup зарядить гарним настроєм і навчить кумедним рухам.

Набори для творчості. Всі діти, які люблять створювати щось нове своїми руками, неймовірно зрадіють, отримавши оригінальний набір для творчості. Тим, хто любить дизайнерські речі, можна обрати, наприклад, набір для створення браслетів Make it Real, ігровий набір зі швейною машинкою Cool Maker чи набір для створення власного єдинорога Canal Toys.

А подарувавши дитині набір Play-Doh Kitchen Creation Ресторан шеф-кухаря, 3D-ручку 3Doodler Start Plus або меганабір пластиліну Ліпака Різдвяні свята, ви допоможете розкрити її творчий потенціал з усіх сторін.

Пазли, ігри та настільні ігри. Вибираючи цікавий та водночас незвичайний подарунок, опирайтеся на захоплення дитини. Якщо хлопчики та дівчатка обожнюють грати в настільні ігри, тоді найкращим подарунком стане нова весела гра від Djeco або гра з улюбленими персонажами від Spin Master. Адже настолок забагато не буває!

Щоб порадувати любителів незвичайної гри, обов'язково зверніть увагу на Cookies makery Магічна пекарня. Дитина порине в дивовижну гру та зможе власноруч зробити запашну інтерактивну плюшеву іграшку-випічку.

Тривимірний пазл CubicFun серії Harry Potter сподобається фанатам світу чарівництва, а також майбутнім архітекторам, які вже сьогодні виявляють цікавість до конструювання. Якщо ж дитина — справжній шанувальник магічної історії про Гаррі Поттера, тоді фантастичні набори від бренду Wizarding World зможуть її неабияк потішити.

Дитяча косметика та аксесуари. Ідеї подарунків для юних принцес надзвичайно різноманітні. Розкішний набір для макіяжу Make it Real Гламур дозволить кожній дівчинці відчути себе справжньою леді. Доповнити свій модний образ красуня зможе інтерактивною сумочкою Purse Pets, яка реагуватиме на дотики та відтворюватиме різні звуки та мелодії. А набір-сюрприз Kidz Delight Funlockets Таємнича вежа — це чудова пропозиція для усіх сучасних дівчаток, що обожнюють таємниці та загадки.

Іграшки для малюків. Що подарувати на Миколая та Новий рік найменшеньким? У такий прекрасний вік чудово підійдуть корисні іграшки для пізнання та дослідження світу. Справжнім хітом серед подарунків для малюків вже не один рік залишається ігровий набір Kiddi Smart Ковчег Ноя.

Також дітлахам дуже сподобається інтерактивна іграшка Fisher-Price Smart Stages Веселе цуценя, яке полюбляє гратися, немов справжнє, і зможе навчити маленького любителя тварин новим «трюкам». Музична каталка Fisher-Price Smart Stages Веселий трицератопс подарує веселу гру й буде рости разом із дитиною. А з допомогою інтерактивної іграшки Kiddi Smart Акваріум малеча зможе вивчати кольори українською та англійською мовами.

Іграшковий музичний інструмент КваКвафон або синтезатор Котофон стануть ідеальним рішенням для музикантів-початківців, які тільки пізнають особливості звуків. А конструктор-брістл Мегаполіс Battat буде ідеальним першим конструктором для юних будівельників.

Іграшки для фанів та колекціонерів. Подарунки на свята завжди викликають безліч емоцій. Якщо потрібен подарунок фанату Mavel, Star Wars, DC або Harry Potter, колекційна фігурка Funko Pop стане прекрасним рішенням. До речі, від такого подарунка не відмовляться і дорослі фани-колекціонери. Підлітки будуть в захваті, отримавши під подушку або під ялинку іграшковий бластер NERF Elite 2.0 Double punch. А юні дослідники зрадіють телескопу чи мікроскопу від Eastcolight, щоб відкривати для себе нові грані науки.

Різноманітність пропозицій справді вражає, тому у вас точно не виникне проблем із вибором новорічних або різдвяних подарунків для дитини.

Традиції дарування подарунків на зимові свята

Обрати й купити бажаний подарунок для малечі — один з етапів передсвяткового квесту. Немало зусиль йде на те, щоб гарно сховати сюрприз, а потім так правдоподібно розповісти історію, щоб дитина продовжила віру в диво і чарівництво. Створюючи магію для дітей, не забувайте, що Святий Миколай і його помічники-янголята зазвичай складають подарунки під подушку. А от на Новий рік подарунки українським діткам все частіше вже приносить Санта і розкладає їх під ялинками зі своїми помічниками-ельфами.

Перетворіть цей період для своєї малечі на казку з веселощами, дивами та радістю і вона буде згадувати ці моменти дитинства з найбільшим теплом і усмішкою на обличчі. Дивуйте емоціями, а «Будинок іграшок» подбає про найкращі подарунки!

Автор статті: Анна Шевченко

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта