0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Подарунки на 8 березня дівчаткам: найкращі варіанти

Статті та відео-огляди


Статті 06 Березень 19306

Подарунки на 8 березня дівчаткам: найкращі варіанти

Весна іде, красу несе! А разом із нею приходить свято 8 березня. Якщо ви досі не знаєте, що вибрати на подарунок донечці, племінниці або похресниці, тоді наші ідеї неодмінно допоможуть визначитися, як привітати та що подарувати.

Свято 8 березня або Міжнародний жіночий день — перше весняне свято, яке дарує приємні емоції, тішить теплом і увагою рідних, а також вкотре нагадує, що дівчата та жінки — це рівноправні учасниці суспільного життя.

Щоб подарунок на 8 березня викликав лише приємні емоції, варто пам'ятати про кілька правил:

  • заздалегідь поцікавтеся, яким іграшкам крихітка віддає перевагу. Якщо їй до вподоби конструктори чи машинки, то навряд чи сподобається пупс або лялька;
  • доповнюйте існуючі колекції, а не даруйте ще один екземпляр іграшки, що вже є;
  • краще не дарувати гроші, одяг і взуття, адже для дитини це принесе менше задоволення, ніж цікава іграшка;
  • пам'ятайте, що найкращий подарунок — це увага і спільно проведений час за грою.

Якими бувають подарунки для дівчаток на 8 березня

Свято вже незабаром, тож саме час обирати подарунки дівчатам на 8 березня. Можливо, є дещо, про що маленька красуня давно мріє? Тоді зверніть особливу увагу на побажання дитини, адже втілювати дитячі мрії вдвічі приємніше! Якщо ж ви вирішили привітати малечу сюрпризом, тоді пропонуємо такий вибір подарунків:

  • ляльки;
  • ігрові фігурки;
  • конструктори;
  • набори для творчості;
  • прикраси та аксесуари;
  • косметика;
  • м'які іграшки.

Пропонуємо розглянути детальніше цікаві та сучасні приклади дитячих подарунків на 8 березня, серед яких ви точно зможете знайти той самий ідеальний презент для донечки, сестрички, племінниці чи похресниці.

Топ-ідеї подарунків дівчаткам на 8 березня

Ляльки. Ми точно знаємо, що лялька Barbie стане хорошим подарунком на 8 березня, адже в бренду є з чого вибрати. Наприклад, надихаюча серія You can be, яка покликана показати дівчаткам, що вони можуть обрати для себе будь-яку професію та діяльність і досягти в ній успіху. Або ще одна не менш важлива серія Inspiring Women, що мотивує та надихає. Дівчатка неодмінно будуть у захваті від такого подарунка на 8 березня.

Крихітки LOL Surprise стануть улюбленими іграшками маленьких красунь. Порадуйте дівчаток цікавими та пізнавальними наборами LOL Surprise День Землі, які разом із лялечкою покажуть, як піклуватися про землю, або LOL Surprise All star sports Баскетболістки, де улюблені крихітки розділилися на дві команди та готові боротися за м'яч. Кожна іграшка продається окремо, але їх можна збирати у власну колекцію.

Якщо дитина любить ламати стереотипи та віддає перевагу незвичайним іграшкам, але при цьому любить гратися ляльками, тоді страшенно прекрасні Monster High — те, що треба. Фантастичні пригоди, вбивчо-модні образи та лячно-прекрасні перевтілення неодмінно сподобаються шанувальницям монстро-іграшок!

Ігрові фігурки. Що можна подарувати дитині на 8 березня, крім ляльок? У нас багато ідей. Наприклад, ігрові фігурки відомих жінок-персонажів, які нестимуть особливий зміст та надихатимуть на нові звершення.

Це фігурки Funko Pop (Avatar Бойова Нейтірі, DC Чудо-жінка 1984 та Game of Thrones Дім Дракона Рейніра Таргарієн), фігурки Iron Studios (Marvel Avangers: Endgame Capitan Marvel і DC Comics Wonder Woman), ігрова фігурка Star Wars The black series Принцеса Лея або фігурка Quantum Mechanix Marvel Шторм.

Такі ігрові фігурки стануть чудовим чудовим подарунком як для дітей, так і для дорослих дівчат.

Конструктори. Чудовим подарунком на 8 березня стане конструктор. У LEGO є безліч серій, які відмінно доповнять будь-яку дитячу колекцію, розкриють приховані можливості дитини та надихнуть на досягнення. Одна з них — серія LEGO Friends. Дівчаткам неодмінно сподобається набір LEGO Friends Космічна академія Олівії, конструктор LEGO Friends Тренування коня або, наприклад, конструктор LEGO Friends Фургон редакції новин, з якими можна розігрувати цікавезні сюжетно-рольові сюжети.

LEGO Квіти — ще одна чудова ідея подарунку на 8 березня. Готові букети або різні квіти, які можна комбінувати між собою та створювати власний особливий декор. До того ж, такий прекрасний букет ніколи не зівʼяне і тішитиме маленьких і дорослих красунь дуже довго.

Набори для творчості. Маленькі красуні будуть у захваті від особливого подарунка до 8 березня — можливості створити щось своїми руками. Зверніть увагу на набір Cool Maker Машинка для створення браслетів Pop style. Дівчатка зможуть порадувати себе й подружок ексклюзивними прикрасами.

Пластилін Play-Doh теж стане відмінним подарунком. Адже в асортименті бренду можна знайти чарівні набори — наприклад, Набір для творчості Play-Doh Kitchen Creations Ресторан шеф-кухаря. За допомогою аксесуарів і різнобарвної маси для ліплення діти можуть створити справжні кулінарні шедеври.

Набори для творчості знадобляться своїм власницям, щоб втілити весь свій креатив у реальність. Наприклад, можна спробувати свої сили в творчому наборі DJECO Казкова скринька, створенні особливого декору з набором Kosmos Creatto Kitty Cat або розкритті фантазії в Nebulous stars Скетчбук Легенда про Фіріаза.

Дівчата-підлітки теж обожнюють креатив і створення декору власними руками. Тож таким творчим особистостям оберіть на подарунок 3D пазл від Cartonic. Акторка Мерилін Монро, фізик Альберт Ейнштейн, королева Єлизавета ІІ, коргі, єдиноріг і ще багато інших наборів, щоб кожна знайшла те, що їй до вподоби.

Прикраси та аксесуари. Якщо модниця, якій ви шукаєте подарунок на 8 березня, обожнює прикраси, тоді варто обрати дещо особливе серед дитячої біжутерії або дитячих ювелірних виробів. Вишукані прикраси на подарунок на 8 березня можна підібрати в асортименті Great Pretenders, бренду Lukky або ж звернути увагу на UMa&UMi.

Впевнені, що жодна з дівчат не відмовиться отримати в подарунок інтерактивну сумочку Purse Pets. Це ідеальний подарунок, адже кожна дитина сама зможе вибрати, як його використовувати: як іграшку чи як стильне доповнення до модного образу. Якщо ж дівчинка мріє про якийсь конкретний рюкзак чи сумку, тоді в жодному разі не нехтуйте бажанням дитини. Хочете додати незвичайний аксесуар? Пін Funko Pop DC Comics Диво-Жінка стане чудовим доповненням і особливим подарунком для любительок всесвіту DC.

Косметика. Дівчата будуть раді отримати в подарунок на 8 березня дитячу косметику. Палетка тіней Igoodco Girls power стане у пригоді кожній маленькій модниці та допоможе весело провести час як наодинці, так і з подругами!

Зверніть також увагу на набори засобів для макіяжу від Martinelia. Це якісна дитяча косметика, яка запакована у дуже зручні б'юті-кейси з дзеркалом. А казкові мотиви не залишать жодну дівчинку байдужою.

Компанія Markwins створює косметику для фанаток диснеївських принцес. Такі тематичні набори прикрашені зображеннями популярних персонажів, а також мають зручні косметички та кейси. А в косметичних наборах від Make it Real дівчатка знайдуть докладні інструкції, які допоможуть розвинути естетичний смак і вивчити правила макіяжу.

Якщо ж ви шукаєте подарунок дівчинці-бунтарці, тоді здивуйте її набором тату для тіла Tattooshka Girl power. Впевнені, такий сюрприз здивує, потішить і неодмінно запамʼятається.

М'які іграшки. Любителькам плюшевих друзів поповніть колекцію новинками від Rainbocorns: Puppycorn або Monstercorn. Кожна з цих тваринок — це чарівне поєднання дивовижних сюрпризів і безмежних веселощів!

Цікавих друзів для дівчинки можна знайти в асортименті TY, бренду Keel Toys або Squishmallows. Діти будуть у захваті від іграшок-обіймашок, милих собачок, котиків і навіть аксолотля — пухнастих, приємних на дотик і з чарівним дизайном.

Чашки, ланч-бокси, парасольки — вельми традиційні, але не менш приємні презенти на 8 березня, яким зрадіє дівчинка, яка обожнює практичні речі. В асортименті бренду Stor ви знайдете відмінні моделі з улюбленими мультяшними персонажами. А Top Model пропонують безліч варіантів чашок і склянок з кришками, які знадобляться стильним дівчаткам, що стежать за модними тенденціями. А парасолька Cool kids Girl power створена для впевнених красунечок, які люблять веселі прогулянки під дощем.

Серед різноманіття ідей подарунків на 8 березня вибирайте те, що сподобається саме вашій дитині, а «Будинок іграшок» допоможе здійснити маленьку мрію! Святкуйте, даруйте та дивуйте не лише в конкретні дати, а й завжди!

Автор статті: Експерт Бі

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта