example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Осучаснені хіти минулого: нова колекція модниць Barbie до 65-річчя бренду

Статті та відео-огляди


Огляди 16 Квітень 2071

Осучаснені хіти минулого: нова колекція модниць Barbie до 65-річчя бренду

Уже 65 років як Barbie не просто допомагає у руйнуванні стереотипів та розширює звичні рамки, а й розкриває нові горизонти для мрій та можливостей, надихаючи покоління на вигадування власних унікальних історій. Як найбільш інклюзивна лінійка ляльок на ринку, вона пробуджує в маленьких дітях неймовірну віру у власні сили та відіграє важливу роль у формуванні їх майбутнього. Запрошуємо вас відчути магію світу Barbie разом з нами!

Легенда, що зачаровує

9 березня 1959 року чарівна лялька, створена компанією Mattel, вперше дебютувала на Міжнародній виставці іграшок у Нью-Йорку, що поклало початок новій захопливій історії. Завите волосся, яскравий макіяж та можливість зміни нарядів зробили Barbie сенсацією середини 20 століття. Ставши альтернативною іграшкою для дівчаток, вона відкрила їм нові перспективи у грі та уяві.

Впродовж 65 років Barbie пройшла неймовірну кількість трансформацій. З моменту заснування вона встигла спробувати себе в різних ролях − була космонавткою, дизайнеркою, спортсменкою і навіть вченою. Така різноманітність ролей і професій мотивувала дівчаток досліджувати власні безмежні можливості через гру. Сьогодні Barbie продовжує вчити маленьких діточок бути впевненішими у власних силах, допомагає їм реалізувати свої мрії та будувати майбутнє.

Barbie десятиліттями викликає нескінченне натхнення у дизайнерів та художників, стаючи музою видатних кутюр'є та модних будинків. Вона розвиває почуття стилю у маленьких модниць, демонструючи, що є сучасним та трендовим. Будучи іконою стилю, Barbie вчить їх вірити у свою унікальність та виражати власну особистість через моду. Крім того, її безмежний арсенал образів є джерелом натхнення для створення безлічі неймовірних історій, кожна з яких нова, унікальна та неповторна. Саме завдяки цьому Barbie змогла завоювати серця мільйонів шанувальників по всьому світу.

У 2024 році бренд продовжує розширювати концепцію того, що означає бути «Барбі». Бренд прагне до вдосконалення власної колекції ляльок, аби якнайкраще відображати різноманітність у світі та продемонструвати багатовимірний погляд на такі поняття, як краса та мода.

Неповторні модниці Barbie

Barbie «Модниця» (Fashionistas) – це не лише ключова категорія в асортименті бренду, але й втілення найширшої різноманітності та відкритості. Протягом останніх дев’яти років ця лінійка прогресивно розвивалась. Наразі в ній налічується вже понад 175 унікальних образів, які віддзеркалюють увесь різноманітний світ, що оточує дівчат навколо. Серед них – ляльки з найбільшою кількістю відтінків шкіри, різноманітними зачісками, кольором волосся та формою тіла. Колекція також включає ляльку з вітіліго та іншими особливостями, зокрема ляльку з протезованою кінцівкою та ляльку в кріслі колісному.

Останнім розширенням цієї лінійки стала поява в 2023 році першої ляльки Barbie з синдромом Дауна, що стало можливим завдяки тісному партнерству з Національним товариством людей із синдромом Дауна (NDSS: the National Down Syndrome Society). Таке різноманіття дарує дівчаткам можливість знайти лялечку, що якнайкраще відповідає їхнім бажанням, і спонукає дітей створювати більше цікавих сюжетів для самовираження та розвитку творчих навичок.

Історія, яка продовжується: зустрічайте нових красунь з категорії «Модниця»

У 2024 році, на честь 65-річчя бренду, в категорії «Модниця» (Fashionistas) з’явились особливі ляльки, образи яких були натхненні ляльками-хітами минулих десятиліть. Нова колекція від компанії Mattel покликана поділитись із шанувальниками спадщиною Barbie через демонстрацію того, що було пам’ятним та важливим для бренду протягом років та залишається таким донині. Також вона має на меті вшанувати деякі з найбільш культових образів Barbie, як-от відтворюючи найбільш легендарні з них, але у сучасному вбранні. Пропонуємо розглянути колекцію разом!

До речі, цікавою деталлю цієї колекції є коробка, прикрашена написом Barbie 65 inspiring stories і зображенням ретро-ляльки, яка надихнула на створення нової відповідної Barbie Fashionistas.

1. Barbie «Модниця» в рожевій спідниці з рюшами

Пам’ятаєте найпершу ляльку Barbie? Вона була представлена на виставці у Нью-Йорку в 1959 році та мала революційний на той час зовнішній вигляд. Вона стала однією з найбільш впізнаваних ікон моди − лялька була вбрана в смугастий чорно-білий купальник, а її очі – підведені блакитним олівцем.

Сьогодні ці деталі знайшли своє відображення в новій ляльці «Модниця». Вона вражає своєю елегантністю. Ця стильна красуня одягнена в смугастий чорно-білий топ без бретелей та рожеву спідницю з рюшем. Чорні босоніжки на тонких ремінцях та стильні сині сонцезахисні окуляри додають образу вишуканості. Її біляве волосся зібране у високий кінський хвіст, що дуже їй пасує.

Barbie «Модниця» в рожевій спідниці з рюшем – це не лише іграшка, але й можливість для дітей виражати себе та розвивати творчість у веселому та захопливому форматі гри.

2. Barbie «Модниця» в блискучій сукні-футболці

Лялька Barbie Twist 'n' Turn, також відома як TNT, була випущена в 1967 році. Донині вона являється однією з найвідоміших та найпопулярніших моделей серед колекціонерів та фанатів бренду. Вона стала першою лялькою, яка мала гнучку талію, що додавало веселощів під час гри, адже пропонувала більше опцій позування. Вбрання ляльки складалося з оригінального купальника ніжного лососевого кольору, поверх якого вдягнений білий сітчастий комбінезон. Важливим елементом образу був також аксесуар – чарівна прикраса для волосся у вигляді бантика, яка доповнювала наряд та надавала образу завершеності.

Деякі штрихи та деталі Barbie Twist 'n' Turn чудово відображені в образі нової ляльки «Модниця». Вона одягнена в білу сукню-футболку з блискучими елементами та яскравим написом «Twist & Turn Up the Volume!», що нагадує вбрання хіта минулого. Масивні рожеві черевики на танкетці та червоний обруч з бантом додають образу особливої грайливості. Зачіска теж виглядає дуже гарно та робить темноволосу красуню ще милішою.

Лялька «Модниця» в блискучій сукні-футболці може стати чудовим подарунком для дівчаток від 3 років, особливо для тих, хто полюбляє грати в перевдягання, створювати стильні зачіски та вигадувати різні сюжети гри.

3. Barbie «Модниця» в рожевій мінісукні з рюшами

Джерелом ідеї цієї Barbie «Модниця» слугував образ Barbie Superstar. У 1977 році Barbie вступила в епоху Суперзірок, зачарувавши прихильників своїми гламурними образами та зачісками. Лялька була представлена в одному з найяскравіших своїх нарядів – готова танцювати всю ніч, вона була вбрана в рожеву вечірню сукню з блискучим боа. Образ доповнений різноманітними «діамантовими» аксесуарами, які додавали їй чарівності та елегантності.

Новий образ ляльки «Модниця» чудово передає всі ці деталі. З захопливим зовнішнім виглядом і ностальгічним пакуванням ця лялькова красуня стане ідеальним подарунком для шанувальників і колекціонерів. Вона вдягнена у коротшу приталену версію сукні з об'ємним відкритим вирізом на плечах, що нагадує боа. Чорні босоніжки та масивне кольє додають гламуру та розкоші.

Лялька «Модниця» в рожевій мінісукні з рюшами просто неймовірна! ЇЇ блискуча посмішка, виразні очі та стильний наряд не залишать байдужою вашу донечку.

4. Barbie «Модниця» в спортивному костюмі

Ідея для цієї ляльки «Модниця» виникла в результаті впливу образу The Great Shape Barbie 1984 року випуску. Лялька Barbie мала спортивний стиль одягу, в її вбранні домінували бірюзові та яскраво рожеві кольори, що відображало популярні тенденції в спортивній моді 80-х років. Образ цієї чарівної дівчини став витонченим поєднанням елегантності, спритності та енергії.

Сьогодні лялька «Модниця» в спортивному костюмі ідеально відтворює деякі характерні особливості свого прототипу. Вона чудово виглядає у смугастому різноколірному топі й спортивній бірюзовій спідниці з такими самими смужками. Рожеві кросівки та золотий кулон на ланцюжку, що нагадує медаль переможниці, додають сучасності! Лялька Barbie має об'ємнішу фігуру, а її довге блакитне волосся додає завершальних штрихів цьому яскравому ансамблю.

Лялька «Модниця» в спортивному костюмі універсальна та елегантна, готова до будь-яких пригод, про які тільки можуть мріяти дівчатка.

5. Barbie «Модниця» в рожевому топі з зірковим принтом

Натхнення для дизайну цієї Barbie «Модниця» виникло під впливом образу, який компанія Mattel випустила в 1986 році. Лялька відображала дух епохи поп-культури того часу. Вдягнута у яскравий рожевий смокінг та смугасті колготи, вона відзначалася сміливим та стильним вибором костюму. Її мініспідниця та топ з ефектом металік віддзеркалювали модні тенденції рок-стилю 80-х років.

Такі деталі знайшли своє відображення в образі ляльки «Модниця» в рожевому топі з зірковим принтом. Її вбрання викликає асоціацію з атмосферою рок-концертів, а яскравий стиль заряджає енергією. Лялька вбрана у коротку спідницю, що переливається, з рюшом, топ без рукавів із зірковим принтом та білі ботильйони на шпильках. Завершальним штрихом образу є масивний напівпрозорий браслет на руці ляльки.

Barbie «Модниця» – це не просто іграшка, це маленька подруга, що вносить у світ дитинства незабутні миті та цікаві історії. Придбавши її, ви подаруєте маленькій принцесі не лише красу та стиль, але й можливість для розвитку уяви, емоційного інтелекту та соціальних навичок.

Автор статті: Експерт Бі

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта