0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Найкращі подарунки до новорічних свят

Статті та відео-огляди


Статті 15 Грудень 11448

Найкращі подарунки до новорічних свят

Новорічні свята є одними з найприємніших приводів для зустрічей із найближчими людьми. Саме в цей період душа так і просить загадувати бажання, насолоджуватися солодкими мандаринками, неповторним запахом сосни чи ялинки та передбачати отримання неймовірних подарунків. Багато хто щиро любить отримувати сюрпризи, але ще більше задоволення отримують, даруючи. Оскільки новорічні свята дають змогу презентувати малюкам саме те, що хочуть діти на Новий рік, батьки з максимальною серйозністю аналізують ідеї новорічних подарунків 2022 року та роблять усе можливе, щоби догодити дитині.

Подарунки для найменших на Новий рік

Для початку необхідно подбати про головний елемент новорічного настрою — ялинку та прикрасити її яскравим декором. Для створення відповідної атмосфери важливо доповнити зелену красуню гірляндами, іграшками, мішурою, а також забавні фігурки Діда Мороза, Снігуроньки та Сніговика.

Діти часто з величезним задоволенням приєднуються до процесу прикраси, оскільки спільне приготування будинку до свята дає змога насолодитися кожним моментом. До того ж малюки чудово усвідомлюють, що ялинка — це не просто декоративний елемент, а саме та локація, де Дід Мороз залишає подарунки. Зазвичай, щоб отримати такий бажаний подарунок на Новий рік 2022, малюк намагатиметься стати частиною процесу та підготувати для Діда Мороза ялинку дивовижної краси.

Ми більше не відтягуватимемо момент і почнемо демонструвати батькам ідеї новорічних подарунків 2022, які без проблем помістяться під ялинкою і, напевно, сподобаються дитині.

Що подарувати малюкові від 1 до 3 років?

Такий ніжний вік є ідеальним для пізнання світу, здійснення перших кроків та вимовляння перших слів. Спеціально для цієї мети підійдуть неймовірні інтерактивні іграшки від Fisher-Price.

Розумне цуценя, яке може заспівати до 20 пісень, а також виконує завдання помічника у вивченні нових слів, тварин та квітів. Завдяки впровадженню технології Smart Stages батьки можуть вибрати рівень навчання для свого малюка, адже загалом їх 3. У вищезгаданого Розумного щеняти є мила сестра, яка напевно припаде до душі маленьким принцесам.

Сучасні подарунки не тільки підходять для веселощів, але й мають освітню функцію. Музична книжка зі віршиками має неймовірно привабливий дизайн, а також доповнена кнопками з яскравим підсвічуванням. Дітям подібні іграшки дуже подобаються, оскільки вони із задоволенням підспівують та підсвідомо запам’ятовують озвучені вірші.

Розмірковуючи над тим, що подарувати дитині на Новий Рік, варто звернути увагу на іграшковий синтезатор Котофон та конструктор Mega Bloks Музичний паровозик, які також допоможуть розвинути почуття такту та аналітичне мислення дитини.

Варто пам’ятати і про інтерактивні ходунки, які не тільки стануть захоплюючою розвагою для малюка, але й найкращим помічником під час перших кроків. Милий пристрій видає різноманітні звуки, забавну мелодію, а також привертає увагу яскравими вогниками. Завдяки всім цим елементам дитина навчиться ходити під веселий акомпанемент з усмішкою на обличчі.

Завдяки сортеру-каталці малюк познайомиться з геометричними фігурами, покращить координацію рухів, а також розвиватиме увагу та уяву. До того ж, процес сортування кубиків за декількома різноманітними формами чимало захопить малюка. Після закінчення ігрового процесу дитина займеться складанням 25 кубиків у відповідний візок. Так іграшки від бренду Mega Blocks абсолютно не токсичні та чудово підходять для маленьких ручок.

Які подарунки найкращі для активних дітей віком від 4 до 9 років?

Ідеї подарунків на Новий Рік 2022 для малюків старшого віку більш різноманітні. Наприклад, конструктор LEGO із серії Friends Ветеринарна клініка Хартлейк-Сіті можна назвати чудовим рішенням для тих дітей, які люблять процес конструювання та дуже люблять тварин.

Іграшка доповнена спеціальними рухомими дверима, стайнею, зоною приймання, а також додатковими приміщеннями. Завдяки аксесуарам, що йдуть у комплекті, малюки зможуть без проблем збагатити свою історію новими сюжетами. Ігровий набір Піратський корабель від Imaginext також припаде до душі допитливим чомучкам.

Багато конструкторів дають змогу отримати не просто іграшки, а повноцінні аксесуари, органайзери та фоторамки. Подібні сюрпризи особливо люблять дівчатка віком 6 років і більше.

Роздумуючи над тим, які найпопулярніші подарунки на Новий Рік дітям, обов'язково варто згадати про ляльковий набір Сім’я дракониці Діани від Enchantimals. Такий комплект зможе чимало урізноманітнити час маленької принцеси, адже лялечка одягнена в неймовірно красиву детальну сукню насиченого кольору. Висота іграшки становить приблизно 15 см, а в комплекті йдуть найрізноманітніші вбрання, аксесуари та 3 дракони.

Ляльковий набір Вечірка для цуценят від улюбленого багатьма поколіннями бренду Barbie також сподобається тим малюкам, які люблять тварин. За допомогою ляльки дитина зможе пограти із собачками, нагодувати їх та вигуляти, влаштувати вечірку, а також відвести до ветеринара. Крім того, дитині вдасться без проблем виготовити спеціальний святковий торт і пригостити цуценят.

Новорічні подарунки для дітей 2022 завжди викликають масу емоцій, а щоби напевно не помилитися з вибором, рекомендується віддати перевагу універсальним іграшкам. Настільна гра Pictionary Air — це справжнє свято для дітей віком від 8 років. Іграшка відображає інноваційні технології й підходить для використання кількома командами. Усе, що потрібно робити малюкам, це малювати певні об’єкти в повітрі та вгадувати їх, а для розпізнавання малюнків варто встановити спеціальний додаток та налаштувати його. Подарунок розвиває:

  • фантазію;
  • дрібну моторику;
  • аналітичне мислення;
  • вміння працювати в команді;
  • цікавість до інноваційних технологій.

Інтерактивна фігурка Дитя Йода має неймовірну популярність серед тих дітей, які захоплюються всесвітом Зоряних Війн і люблять відкривати для себе щось нове. Фігурка може рухатися вперед-назад, а також виконувати різноманітні рухи та видавати звуки.

Якщо розпитати знайомих про те, які подарунки дарують дітям на Новий Рік, можна дізнатися, що хлопчикам та дівчаткам подобаються рюкзаки Supercute. Наприклад, мила Акула, що представлена у синьому чи рожевому кольорі та виготовлена із водонепроникної тканини.

Тривимірний пазл CubicFun Замок Хогвартс сподобається юним шанувальникам світу чар та магії, а також майбутнім архітекторам, які вже сьогодні виявляють цікавість до конструювання. Складання займе приблизно 3-х годин і сприятливо вплине на розвиток дрібної моторики.

Цікаві несподіванки чекають в ігрових наборах Itty Bitty! До чергової серії входять симпатичні Ангели, які сподобаються дівчатам від 4-х років, адже в комплекті вони отримають 10 сюрпризів. Самі іграшки рухливі та виготовлені з гіпоалергенних матеріалів.

Автотрек від Hot Wheels Подвійна петля — це найкраще, що можна вигадати для хлопчиків від 5 років. Тут можна все, починаючи від вибору особливостей траси, закінчуючи найбільш фантастичними автомобільними трюками.

Яскраві подарунки для дітей від 10 до 16 років

З часом підбирати новорічні подарунки для дітей 2022 року стає все складніше, оскільки потрібно орієнтуватися на хобі та побажання малюка.

Ляльки L.O.L. Surprise! Tweens дають перенестись у чарівний світ стилю. Маленька красуня отримує неймовірно красиву ляльку з бездоганною зачіскою та яскравим зовнішнім виглядом. Упаковка є гардеробною, а 15 аксесуарів підходять для того, щоби комбінувати різні вбрання та відчути себе справжнім дизайнером з брендом Make it Real. Він презентує цікавий набір для створення прикрас Неоновий блиск, який підходить для виготовлення дуже красивих та унікальних браслетів.

Інтерактивна іграшка WowWee приємного рожевого кольору — Цуценя Чіп виконує роль першого домашнього вихованця, який досліджує територію, охороняє близьких людей, солодко спить і навіть заспіває пісню. Завдяки представленому в наборі пульту діти можуть самі визначати особливості гавкання та давати команди.

Настільна гра Майнкрафт припаде до душі, як фанатам гри, так і тим, хто ніколи не чув про подібний комп’ютерний продукт. Ігровий процес допоможе познайомитися з повноцінним всесвітом і зайнятися збором блоків, спорудами, колекціонуванням зброї та битвами з мобами.

Згадавши про настільні ігри, не можна не звернути увагу на знаменитий Скрабл! Ця настолка чудово підійде як для зустрічей із друзями, так і для сімейних посиденьок. Вона допомагає розвивати увагу, дає змогу поповнити словниковий запас та покращити пам’ять.

Якщо ви сумніваєтесь щодо того, що ж замовити дитині на Новий Рік, то варто також згадати про хобі найріднішої крихітки! Тож астрономічний телескоп від Eastcolight зі збільшенням у 375 разів підійде для дослідження зоряного неба в будь-якій локації. У наборі йдуть професійні лінзи та оптика, фокусна відстань якої 500 мм.

Різноманітність пропозицій справді вражає, тому проблем із вибором новорічного подарунка для дитини будь-якого віку не виникне. Тим більше, що сучасні іграшки сьогодні поєднують як розважальну, так і розвиваючу функції, підкорюючи водночас неймовірну естетичність.

Автор статті: Олександр Попов

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта