0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Нові ляльки Disney Princess та Frozen від Mattel!

Статті та відео-огляди


Статті 19 Травень 15123

Нові ляльки Disney Princess та Frozen від Mattel!

Чудова новина! Світовий лідер, виробник культових колекцій ляльок, компанія Mattel повідомила, що вони розширюють свій асортимент абсолютно новою переосмисленою лінійкою деталізованих ляльок знаменитих принцес Disney Princess та Disney Frozen. Над створенням нової колекції працювали кращі спеціалісти. У великому асортименті кожна прихильниця принцес знайде саме ту іграшку, з якою їй сподобається гратися, обирати казковий одяг та вигадувати нові, цікаві пригоди її життя.

Особливість ляльок нової колекції полягає у їхньому бездоганному виконанні, що робить їх дуже схожими на персонажів Disney.

  • У цих казкових красунь неймовірно живі обличчя, що додає їм більшої натуральності й природності.
  • Кожна принцеса має свою незабутню зовнішність та унікальний характер, це робить їх ще більш чарівними та привабливими.
  • Всі ці деталі створюють враження, що ляльки живі та справжні, тому маленькі шанувальниці казок будуть ще більш захоплені грою з ними.
  • В новій колекції від улюблених брендів Disney та Mattel так багато всього: культові принцеси, реалістичні аксесуари, друзі з тваринного світу, інноваційні іграшки, можливості гратися з волоссям та зміною кольору й інші цікаві речі, які допоможуть дівчатам створити свій власний світ історій.

    Оновлені лялечки прикрасять будь-яку колекцію та стануть прекрасним подарунком і для дорослих фанатів Disney.

    Принцеси від Мattel вже в Україні! І навіть встигли прогулятись вулицями Києва!

    Культові героїні вже в нашій країні. Першим ділом вони вирішили насолодитися красою Києва і зробити пам’ятні фотосети у знаменитих локаціях столиці. Для багатьох фанатів Disney ці кадри стануть джерелом натхнення та прекрасною можливістю зануритися в казковий світ магії та чудес у самому серці України.

    Пропонуємо вам ознайомитись з 9 найвідомішими принцесами у виконанні компанії Mattel та подивитись, які локації Києва вони відвідали.

    Білосніжка

    Хто не знає красуню Білосніжку? Вона входить у франшизу «Діснеївських принцес» як перша офіційна та наймолодша принцеса: їй всього 14 років. На широкий екран анімаційний фільм про цю неймовірну дівчину вийшов у 1938 році. І для публіки картина одразу стала однією з найулюбленіших, адже мала безперечну перевагу – оскільки виконана у повному кольорі, чого раніше не було.

    Завдяки своєму ніжному віку Білосніжка дуже добра та оптимістична. До речі, під час обговорення образу принцеси, передбачалося, що героїня повинна бути блондинкою. Але вже в ході робіт було вирішено наділити Білосніжку чорним волоссям.

    Неймовірно, але у новій лінійці компанії Mattel вдалось відтворити красиву зовнішність лялькової принцеси, як у її мультяшного прототипу. Яскраві червоні губи, рум’яні щоки, хвилясте чорне волосся, яке ще й прикрашене червоним обідком з бантом, і світла, практично бліда шкіра. Вона одягнена у сукню, що складається з незнімного синього корсажа з рукавами-«ліхтариками» і довгої жовтої спідниці, що блищить на сонечку. Завдяки своєму реалістичному вигляду та ніби живим очам лялька-принцеса Білосніжка неодмінно сподобається маленьким дівчаткам. З нею вони із задоволенням поринатимуть у казкові пригоди та вигадуватимуть свої!

    Фото: Лялька-принцеса «Білосніжка» у Київському зоопарку. Місцезнаходження: Берестейський проспект, 32.

    Прибувши до Києва, Білосніжка вирішила спершу відвідати зоопарк. Київський зоопарк – єдиний великий зоологічний парк столиці. Білосніжка першою з усіх принцес вела дружбу з лісовими тваринами. Тож, хто може асоціюватись з цим місцем більше, ніж вона?

    Крижана чарівниця Ельза

    У світі анімації та казкових історій не зустріти чарівнішої героїні, ніж принцеса Ельза. Її здібності перетворювати звичайні речі на дивовижні – просто захоплюють дух.

    Мультфільм «Крижане серце» (2013) став одним з найбільш прибуткових в історії кіностудії Disney. Він отримав одразу дві премії «Оскар» у 2014 році – за найкращий анімаційний фільм та за кращу оригінальну пісню («Let It Go»). У продовженні фільму «Крижане серце 2» (2019) Ельза та її сестра Анна мандрують у далекі краї, щоб з'ясувати таємниці про минуле своєї родини.

    У новій колекції принцеса Ельза переносить нас до чарівного світу, де кожен образ – це окрема історія. Лялька Ельза-мандрівниця буквально оживає завдяки чіткій деталізації її образу з мультфільму. Витончена сукня зі знімною спідницею, високі зимові чоботи та м'яка накидка – усі ці елементи підкреслюють безмежну любов героїні до снігу та пригод. Тому саме час вирушати в мандрівку, що надихає, разом з найкращою подругою Ельзою!

    Фото: Лялька-принцеса «Ельза» на скляному мосту. Місцезнаходження: Володимирський узвіз, 1.

    Принцеса Ельза, прогулюючись центром столиці, відразу відчула міцний зв’язок зі Скляним мостом. Це наймолодший київський міст, який з'єднує Хрещатий парк і Володимирську гірку. Та важливо те, з якого матеріали він зроблений. Ви ж пам’ятаєте, що Ельза народилася з владою над льодом та снігом? А оскільки лід нагадує скло – скляний міст це особливе місце для Ельзи. Крім того, з одного боку міст закінчується Аркою Свободи українського народу, а Ельза відома своєю піснею про свободу "Let it go", що також зміцнює зв'язок між принцесою та локацією.

    Спляча красуня Аврора

    Аврора – знаковий персонаж серед принцес Disney, який втілює в собі чистоту, вірність та кохання. Фільм «Спляча красуня», випущений Disney у далекому 1959 році, вважається одним з найстаріших анімаційних шедеврів студії, але принцеса Аврора не втрачає своєї магії і досі приковує до себе увагу маленьких та дорослих шанувальниць.

    У фільмі красуня з'являється на екрані менше, ніж будь-яка інша принцеса – всього 18 хвилин. Це робить її однією з найбільш таємничих та загадкових героїнь. Аврору проклинає зла фея Малефісента і вона засинає на 100 років, поки її не пробуджує принц Філіп. До речі, це другий принц у кіностудії Disney, який мав ім'я. Першим був принц з фільму «Попелюшка».

    Сьогодні лялька-принцеса Аврора оживає у наших руках! Вона принесла з собою частинку магії та запрошує у свій власний казковий світ. Спляча красуня виглядає надзвичайно прекрасно. Її яскраво-рожева бальна сукня з відкритими плечима та жовта діадема додають образу грації та розкішності, які здатні перетворити будь-який день на святкову подію. Вишуканий смак казкової принцеси стане натхненням для тих дівчат, які вчаться створювати свій власний й неповторний стиль.

    Фото: Лялька-принцеса «Аврора» біля Київського академічного театру ляльок. Місцезнаходження: вул. Михайла Грушевського, 1А.

    Піднімаючись сходами до Маріїнського парку у Києві, Аврора одразу помітила чарівний Київський академічний театр ляльок або "Замок на горі". Він є найстарішим ляльковим театром в Україні. Будівля театру як ззовні, так і всередині виглядає наче казковий палац. Дивлячись на цю будівлю, принцеса ніби перенеслась назад у власну казку, до місцевого замку, де заснула на сто років. Поки її не розбудив поцілунок принца Філіпа.

    Смілива принцеса Рапунцель

    У 2010 році компанія Волта Діснея вразила світ своїм 50-м фільмом – «Рапунцель: Заплутана історія». Варто зазначити, що це була перша комп'ютерна анімаційна стрічка Disney про принцес, яка підкорила серця глядачів своєю красою та чудовим сюжетом.

    Рапунцель – чарівна дівчина з неймовірним, напрочуд довгим золотистим волоссям, що сягає до самої землі! Вона є десятою офіційною принцесою від Disney. Ця героїня сповнена цікавості до зовнішнього світу та готова до пригод. У мультфільмі вона має здібності до магії і розуміє мову тварин.

    Ваша донечка бажає стати стилістом чарівної Рапунцель? Набір ляльок від Mattel «Фантастичні зачіски» допоможе реалізувати цю мрію, адже він містить 13 додаткових аксесуарів для створення неймовірних зачісок та образів. За допомогою такого набору діти зможуть не лише гратись та весело проводити час, але й розвивати свою уяву та творчі здібності.

    Відкрийте для своїх маленьких принцес Disney весь світ захопливих пригод з набором «Висока вежа». Тут вони зустрінуться з улюбленими персонажами мультфільму «Рапунцель: Заплутана історія» та стануть героями веселих ігор, в які хочеться грати знову й знову. Цей набір – магія, яка підіймає настрій!

    Фото: Лялька-принцеса «Рапунцель» на фоні Золотих воріт. Місцезнаходження: вул. Володимирська, 40а.

    Потрапивши у Київ, Рапунцель поспішила відвідати Золоті ворота. Основна частина Золотих воріт – це вежа висотою 13 метрів з одним лише входом. Це місце принцеса одразу полюбила, бо до своїх 18 років Рапунцель жила у схожій вежі, що була їй домом.

    Працьовита Попелюшка

    «Попелюшка» – одна з найвідоміших казок, яку всі знають з дитинства. Мультфільм Disney з однойменною назвою вийшов у 1950 році. Він вважається одним з найулюбленіших мультфільмів серед дівчаток. Сьогодні багато з них мріє про те, щоб бути схожими на головну героїню на різних заходах та костюмованих вечірках.

    Попелюшка відома своєю красою, великодушністю та наполегливістю, які допомогли їй подолати життєві труднощі та знайти щастя. Ім’я казкової героїні по-різному звучить у різних країнах: Сinderella в Англії, Aschenputtel в Німеччині, Попелюшка в Україні. Проте у всіх цих варіантах її ім’я пов’язане із золою і попелом, якими весь час була вкрита її сукня від брудної праці. Та в казці добро завжди перемагає зло, а тяжка праця завжди гідно оцінюється і винагороджується.

    Лялечка з нової колекції дуже схожа на свій анімований прототип, коли Попелюшка постає перед нами у своєму бальному наряді. Вона має класичні гарні риси зовнішності, золотисте волосся та яскраві блакитні очі, які зачаровують кожного. У своїй небесно-блакитній сукні з блискучими вставками лялька Попелюшка виглядає як справжня принцеса, яка готова до пригод та романтичних поцілунків з принцом.

    Фото: Лялька-принцеса «Попелюшка» біля Київського оперного театру. Місцезнаходження: вул. Володимирська, 50.

    Попелюшка дуже любить танцювати. Київський театр опери та балету відомий своїми видовищними виставами, які поєднують музику та танцювальне мистецтво. Як тільки принцеса потрапила на цю локацію у Києві, вона одразу занурилась у власні приємні спогади, як потрапила на королівський бал та танцювала з принцом.

    Русалонька Аріель

    Компанія Disney знає, як робити круті мультфільми, які навчають дітей та дорослих ставати кращими. До справжньої класики можна віднести «Русалоньку», яка побачила світ у 1989 році. Під час роботи над мультфільмом художники намалювали понад мільйон ескізів та підібрали тисячу відтінків, щоб точно передати кольорове розмаїття підводного світу. Аніматорам довго не вдавалося знайти ідеальний образ Русалоньки. Вони випробували майже все! І нарешті зупинилися на дівчині з багряно-червоним волоссям, смарагдовим хвостом та добродушним характером.

    Аріель – дівчина з великим серцем. Її героїня рятує мешканців морського світу, які потрапляють у біду, і не зупиняється ні перед чим, щоб їм допомогти. А ще вона дуже цікавиться людьми й часто збирає різні предмети, які знаходить на дні моря.

    Зустрічайте нову ляльку-принцесу від Mattel – чарівну Русалоньку Аріель! Вона вражає своєю витонченістю та елегантністю. Її вишукана сукня має смарагдовий відтінок, що грайливо мерехтить на сонечку. А ніжки прикрашені напівпрозорими туфельками фіолетового кольору, які доповнюють чарівний образ. Граючись з цією лялькою, ваша маленька принцеса зможе розвивати свої здібності та креативність, придумувати неймовірні історії та пригоди для Аріель.

    Фото: Лялька-принцеса «Аріель» на фоні мальовничих берегів річки Дніпро. Місцезнаходження: Берег річки Дніпро.

    Побачивши у Києві річку Дніпро зі своїми мальовничими пейзажами, затоками й островами, Аріель одразу закохалась у місто. В своїй історії маленька Русалонька живе в середовищі, де вода є головною стихією. Чарівна річка викликала у принцеси спогади про таємничі місця, що заховані в її водах, і про пригоди, які можуть трапитися там.

    Смілива Жасмін

    Дивовижна принцеса на ім'я Жасмін з'явилася в 1992 році. Це шоста принцеса Disney та перша лялька у франшизі з Західної Азії. Вона є однією з небагатьох принцес, яка має вольовий характер і може захистити себе.

    Усвідомивши, що традиційний вигляд принцеси не відповідає її сильному та незалежному характеру, творці Жасмін вирішили експериментувати з її зовнішнім виглядом. Так народилась унікальна комбінація укороченої блузки та шифонових шароварів, яка додала героїні шарму та виразності. Ця смілива красуня демонструє нам, що принцеси можуть одягатися не тільки вишукано, але й зручно.

    Сьогодні лялька-принцеса Жасмін – справжнє диво для маленьких шанувальниць. Її унікальний образ, відтворений з великою уважністю до деталей, переносить нас у світ казки «Аладін» від Disney. Усі його елементи говорять про королівський титул та східне походження героїні. Лялечка Жасмін – вдалий вибір для любителів казкових пригод, які хочуть насолодитися чарівним світом принцес.

    Фото: Лялька-принцеса «Жасмін» у сквері Гейдара Алієва. Місце знаходження: вул. Глибочицька, 17.

    Принцеса Жасмін, приїхавши до нашої столиці, не змогла пройти повз сквер Гейдара Алієва. Справжньою перлиною цього парку є фонтан-водоспад у вигляді килима «Шейх Сафі» – неперевершеного зразка східного ткацького мистецтва. У житті принцеси магічний килим-літак відіграє дуже важливу роль. Він є втіленням її бажання зберегти свою незалежність та свободу. Тому Жасмін мріяла зробити пару знімків у цій локації.

    Красуня Белль

    Мультфільм «Красуня та Чудовисько» був випущений у 1991 році, хоча Волт Дісней планував створити цю анімацію ще в 1930-х роках. Його головна героїня 一 Белль, яка є п'ятою принцесою Disney та єдиною шатенкою серед усіх принцес. Крім того, вона є першою принцесою, яка читає книги, завдяки чому виступає натхненницею для багатьох дівчат. Слово «белль» у французькій мові означає «красуня» або «прекрасна жінка». Недарма Белль вважається однією з найкрасивіших принцес Disney.

    Лялька-принцеса Белль від Mattel стане чудовим доповненням колекції казкових іграшок вашої дитини. Її незабутній бальний наряд та чарівна зовнішність зроблять вашу донечку найщасливішою. Дозвольте дитині розвивати свою фантазію разом з принцесою Белль, яка завжди знаходиться у пошуку своєї справжньої любові та пригод.

    Фото: Лялька-принцеса «Белль» на території Музею води. Місцезнаходження: вул. Грушевського, 1в.

    Белль ще до свого приїзду до Києва мріяла побачити Київський музей води. Тому прибувши у місто, вона відправилась на його пошуки. Він їй виявився цікавим не тільки своїм інтер'єром, але й зовнішнім виглядом, адже своїм дизайном та палітрою кольорів нагадав її власний замок. На деякий час вона ніби занурилась у власну казку. І такою замріяною її зафіксували на камеру.

    Життєрадісна принцеса Анна

    «Крижане серце» – це мультфільм, який, напевно, ваша маленька принцеса переглядала багато разів. А чи знали ви, що в основу історії про сестер Ельзу та Анну покладено казку Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева»? Знімати її екранізацію Волт Дісней мріяв ще в середині 20-го століття. Деякі імена персонажів з «Крижаного серця» (Ганс, Крістоф, Свен, Анна) є похідними від імені автора казки.

    Анна – молодша сестра Ельзи, про яку ми вже писали раніше. Анна є дуже жвавою та енергійною особистістю з бажанням побачити світ та знайти справжнє кохання.

    Нова колекція дарує нам ляльку-принцесу Анну в накидці та Анну в образі мандрівниці. Максимальна деталізація кожного елементу її вбрання, обличчя та аксесуарів захопить уяву маленьких фанаток, які безсумнівно зможуть відчути себе героїнею мультфільму.

    Фото: Лялька-принцеса «Анна» у парку на Русанівській набережній. Місцезнаходження: Русанівська набережна.

    Принцеса Анна багато чула про Русанівський парк у Києві. Це чудове місце для фотосесій на фоні Дніпра. А ще воно ніби створено для принцеси, аже ідеально підходить для того, щоб зробити фото максимально схожим на кульмінаційну сцену з анімаційного фільму «Крижане серце 2». Тут вдало поєднуються казкові образи з реальними краєвидами!

    Як вам нові героїні Disney Princess та Disney Frozen від Mattel? Сподіваємося, що знайомство з ними було приємним, цікавим та дивовижним!

    Автор статті: Експерт Бі

    close

    Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

    preloader
    close
    -32%

    Товар зараз зі знижкою

    close
    NEW
    Новинка

    Купуйте новинки першими!

    close
    Подарунок!

    Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

    close
    Ваша ціна

    Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

    close
    Відео

    В картці товару є відеоролик

    close
    Оплата частинами

    Можна оплатити частинами через Приватбанк

    close
    Ексклюзивний товар

    Товар представлений виключно в мережі Бі

    close
    Лідер продажів

    Товар популярний серед покупців

    close
    ECO

    Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

    close
    Підтримка

    Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

    close
    M
    Модерація

    Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

    close
    icon
    Уцінка

    Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

    close
    icon
    Trade in

    Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

    close

    Авторизуйтесь

    heart

    У Вас немає списків бажань

    Якщо у вас є списки бажань,
    авторизуйтеся

    close

    Замовити дзвінок

    Вкажіть свій номер телефону
    і ми звяжемося з вами
    протягом 10 хвилин

    {{error}}

    {{error}}

    close

    Ваша заявка прийнята

    Дякую, !
    Ви замовили дзвінок на номер .
    Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

    close

    Увага!

    Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

    Ви вже підписані на цю розсилку

    Дякую!

    Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

    {{email}}

    Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

    Посилання можна cкопіювати

    Ваш кошик порожній

    Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

    У вас ще немає списків бажань

    Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

    Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

    Виберіть магазини

    • Списком
    • Карта