example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Маленькі іграшки — у чому цінність для розвитку дитини?

Статті та відео-огляди


Огляди 29 Червень 7878

Маленькі іграшки — у чому цінність для розвитку дитини?

Для здорового розвитку діткам потрібно гратися. Ляльки — це найдавніший та найпопулярніший вид іграшки. Звичайно є причина, чому ляльки є такими популярними впродовж всієї історії людства. Лялька найкраще розкриває характер дитини, адже вона себе асоціює з нею та навчається розуміти світ навколо за допомогою гри.



Переваги гри з мініатюрними ляльками

Ляльки вважаються більш дівчачою іграшкою, але гра в ляльки є важливою для дітей будь-якої статі. Яким чином ляльки розвивають вашу дитину? Насамперед, для дитини є дуже важливим розвиток тактильності та усіх органів відчуттів.

Обираючи гру з мініатюрною іграшкою, дитина тренує навик розпізнавати на дотик форму іграшки та її текстуру, починає розпізнавати величини: що маленьке, а що великого розміру. Загалом гра у ляльки закріплює базові навички, що дитина отримує у ранні роки розвитку.

  • Сенсорний розвиток. Формування систематизованого уявлення про розмір та величини стає можливим з дрібними іграшками. Коли дитина має для порівняння велику та маленьку лялечку, вона може скласти повне уявлення про можливі розміри предметів, та співставити свої відчуття з уже наявними знаннями та досвідом.
  • Соціальні навички. Граючись, у першу чергу діти навчаються спілкуватись між собою та домовлятись. Коли вони піклуються про ляльку, вони починають і піклуватись про себе, і ставитися дбайливо до своїх та чужих речей.
  • Відповідальність та уважність. Коли діти навчаються гратися з ляльками в ранньому віці, вони стають відповідальнішими, особливо якщо лялечки маленького розміру і треба бути уважними, щоб їх не загубити. Піклуючись про іграшки, діти більш відповідально проводять час зі своїми меншими братиками та сестричками.
  • Емпатія та співчуття. Такі соціальні навики як емпатія та співчуття також формуються під час гри з ляльками, адже коли ти співпереживаєш у грі, згодом також формується навик турботи про оточуючих людей.
  • Розвиток уяви. Граючись з ляльками, діти вигадують сценарії — це розвиває їх креативність та тренує уяву. Діти уявляють нові унікальні ситуації, та розігрують вихід з них.
  • Мовні навички. Словниковий запас значно розширюється, коли діти граються один з одним. Дивлячись на інший спосіб гри, дитина починає розширювати свій кругозір та поповнює словниковий запас.

Історія розробки мініатюрної іграшки Поллі Покет

У 1983 році Кріс Вігз змайстрував для своєї донечки Кейт смішну мініатюрну лялечку. З пудрениці своєї дружини він створив для лялечки симпатичну квартиру. Через шість років компанія Bluebird Toys запатентувала ідею та почала виробництво Кишенькових Поллі.

А вже на початку 90х компанія Mattel викупила права на Polly Pocket та продовжила виробництво іграшок. Спочатку лялечки Polly Pocket були вироблені з твердого пластику, згиналися навпіл та мали кружечки на ніжках. Завдяки цим кружечкам вони розміщувались у спеціальних місцях у наборах.

У Mattel експериментували із розмірами ляльок, але у 2018 році все ж вирішили повернутися до витоків та відновити мікро розмір Polly Pocket. Тепер, замість кружечків, ляльки кріпляться за допомогою наліпок! В 2018 році під перезапуск бренду Polly Pocket компанія Mattel створила мультиплікаційний серіал, який розповідає історію Поллі та пов’язує МІКРО та МІНІ ляльок.

У мультику Поллі Покет – це 11-ти річна дівчинка. Від бабусі Поллі отримує фіолетовий амулет, який виявляється чарівним… і може зменшувати її у розмірі. Поллі має свій девіз, який звучить як «Супер Малі». Дуже часто маленька Поллі чула, що вона занадто маленька для того, щоб виконувати те, про що вона мріє. Але спостерігаючи за її пригодами ми розуміємо, що бути маленьким це не проблема, а перевага.

З мультфільмами Поллі Покет ви маєте чудову можливість познайомити своїх дітей з новими цікавими персонажами, та придумати разом з ними цікаві пригоди. Дію чарівного амулета можна побачити у дуже веселих серіях мультфільму за посиланням.

Головною перевагою іграшок Поллі Покет є те, що їх можна носити у кишені. В літній період це особливо зручно, таку лялечку можна взяти з набором у будь-яку подорож, до бабусі чи в поїздку на море. Це справжня знахідка, коли в одному наборі є декілька лялечок та ідей для гри з ними.

Будиночки Поллі Покет можуть мати вигляд сердечок, зірочок, валізок, тортиків, чи книжок, що особливо до вподоби дівчатам. Кожен такий набір має свою тематику. Граючись з такою іграшкою, дитина тренує свою уяву, вигадуючи цікаві пригоди для лялечки Поллі та її подруг Ліли та Шані. А ще, завдяки своїм розмірам, іграшка не займає багато місця у дитячій кімнаті. З наліпками гра стане ще веселішою, адже міні лялька зможе пересуватись по своєму будиночку вниз головою.

Набори «Маленька модниця» Polly Pocket, міні-серія


Ніхто не здогадається, що у вас лише одна лялька. Адже одягу у неї в наборі дуже багато. Обов’язково є одяг для активного відпочинку та елегантна сукня на вечір. В кожному наборі знаходиться 5+ предметів одягу та декілька аксесуарів для веселих пригод та подорожей до ляльки на вибір — Ліли, Шані чи Поллі.

Набори виготовлені з полімерного матеріалу.
Вартість набору — 199,90 грн.

Маленька модниця з улюбленцем Polly Pocket, міні-серія


Маленька модниця зовсім не любить сумувати, любить кольоровий одяг та костюми. Саме тому, з набором «Маленька модниця» діти можуть одягнути маленьку ляльку Поллі і її друга в чотири різних костюми і головні убори! Хочете бути метеликом, русалкою, піратом або кішечкою? Експериментуйте і комбінуйте частини костюмів, щоб придумати нові кумедні образи! Набір «Маленька модниця» для ляльки Поллі та її улюбленого щеняти включає костюм і головний убір! До набору входить лялька Поллі, 4 повних комплекти модного одягу, щеня, 4 комплекти одягу для щеняти, крила метелика, сумка.

Набори виготовлені з полімерного матеріалу.
Вартість набору — 299,90 грн.

Набір «Лялька з транспортом» Polly Pocket, міні-серія

Готуйтеся до вечірки разом з Поллі! У набір «Лялька з транспортом» Polly Pocket входить шикарне авто, яке ідеально підходить, щоб відвезти ляльку Поллі на вечірку, до якої вона так довго готувалася. Лялька Поллі одягається в свій комбінезон, халат і капці, сідає в лімузин і по дорозі перетворюється на шикарну леді за допомогою косметички, парфумів та інших аксесуарів. Прямо перед прибуттям на вечірку лялька Поллі одягає сукню і туфлі. Клас! Яке перетворення! Дівчаткам сподобається одягати ляльку Поллі та їхати в шикарному лімузині!

Набір містить ляльку Поллі, стильний лімузин, косметичку, флакон парфумів, флакон з лосьйоном, медальйон, сумку для покупок, комбінезон, халат, капці, взуття і сукню.

Набори виготовлені з полімерного матеріалу.
Вартість набору — 599,90 грн

Набори Polly Pocket «Кишеньковий світ», мікро-серія

Ззовні набори виглядають як сумочка чи музична скринька, пісочний замок або шматочок тортика. Але це тільки початок, адже справжня магія чекає всередині. У невеликому наборі вміщуються водний парк з розвагами та невеличка квартира, дитячий майданчик і школа, дискотека та парк, пляжне кафе та багато інших розваг.

Маленькій Поллі вдається зменшуватись до мініатюрних розмірів та потрапляти у світ розміром як «кишенька». В будиночку Поллі обов’язково є 5 прихованих містечок, 1 рухомий аксесуар, дві гнучкі мікро-лялечки.

Набори є достатньо компактними, щоб їх можна було взяти з собою будь-куди та будь-коли для пошуків нових пригод з Поллі Покет! Обери свій улюблений набір: «Пісчаний замок», «Середня школа», «Торт День Народження», що складається з міні-ляльок Поллі та Шані, аксесуарів та секретних деталей.

Набори виготовлені з полімерного матеріалу.
Вартість набору — 499,90 грн.

Набір Polly Pocket «Дивовижний світ», мікро-серія

Настав час для маленьких розваг з набором Polly Pocket «Дивовижний світ». Відкрий компактну сумочку та зазирни у джунглі, або веселкове подвір'я. Відчини «сумочку-ананас», де тебе зустрінуть 2 маленькі ляльки у будиночку на дереві, захоплюючі ігри у джунглях з мавпеням, жирафом та левом у фіолетовій печері. А у наборі «сумочка-веселка» можна розважатись на мініатюрному дитячому майданчику, гуляти з песиком, кататись з подружкою на скейті.

Також, у наборах є аркуші-наклейки. У сумочці є ремінець, тому діти можуть носити її як клатч, або закріпити на поясі. За допомогою технології Polly Stick, мікро ляльки можуть приклеюватися у будь-якому місці компактного набору. Сумочка досить компактна, її можна брати з собою для веселих пригод.

Набори виготовлені з полімерного матеріалу.
Вартість набору — 699,90 грн.

«Секретні містечка» Polly Pocket, мікро-серія

На перший погляд це невеличка подарункова коробочка з бантом, але якщо відкрити її, розкривається цілий чарівний світ Polly Pocket з різними сюрпризами. На верхній частині коробки ви знайдете красивий яскравий паперовий фон, який можна знімати. Зазирнувши під папір, ви знайдете там три різні секретні містечка, а також три аксесуари, але ніхто не знає які (підказка: два з них можна одягнути на ляльку). Наприклад, в одному наборі ви можете знайти рожевий аксесуар, що може вдягнути Поллі, а в іншому — фіолетовий.

Завдяки спеціальній технології міні-лялька Поллі та її друзі можуть легко фіксуватися будь-де у коробочці. Просто прикріпіть наліпку до будь-якого місця та розмістіть там ляльку. Набір «Секретні містечка» Polly Pocket є настільки компактним, що його можна брати будь-куди і будь-коли, та створювати нові незабутні пригоди. Кожен комплект містить три секретні містечка, три аксесуари, одну мікроляльку та один лист з наліпками. Оберіть собі набір до смаку: яскравий-рожевий з короною, бірюзовий з метеликом, жовтий з зірочкою.

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта