0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Дитячий маскарад: готуємось до свят!

Статті та відео-огляди


Статті 21 Грудень 3050

Дитячий маскарад: готуємось до свят!

Останнім часом актуальність карнавальних костюмів невпинно зростає. Сьогодні подібні креативні вбрання можна побачити не тільки на дитячих ранках кілька разів на рік, а й на різних заходах, підготовлених для малюків. Ще кілька десятиліть тому костюми шилися власноруч, тому їхній зовнішній вигляд не відрізнявся особливою естетичністю та реалістичністю. Зараз різноманітність готових варіантів дійсно велике, даючи можливість вибрати для малюка найкраще.

Карнавальні костюми: перетворюємо свято на феєрію

На сьогодні практично немає жодних обмежень щодо використання костюмів. Проте традиційні свята найчастіше асоціюються з необхідністю підбору креативного вбрання, що відповідає специфіці заходу.

  • Новорічний маскарад дає можливість малюку перетворитися на практично будь-якого персонажа, відчувши себе частиною яскравого мультиплікаційного світу. На такому заході цінується різноманітність та невимушеність;
  • З кожним роком Хелловін стає все більш популярним на території України, тому маскарадні костюми для малюків лякаючого вигляду трапляються на ринку набагато частіше;
  • Сезонні заходи в школах та дитячих садках також пропонують використання костюмів. Ось тільки в цьому випадку вибираються досить нейтральні персонажі, хоча багато залежить від уподобань дитини та побажань виховательки/вчительки;
  • Дні народження стають ще одним приводом перетворити свято на дитячий маскарад, запросити аніматора та дати можливість малюкам поринути у світ чарівництва.

Щоби дитина й батьки були максимально задоволені вбранням, необхідно відразу прийняти рішення про те, який карнавальний костюм вибрати й чи підійде він для того чи іншого випадку.

Цікаві особливості карнавальних костюмів для дітлахів

Костюм для дитячого свята як для хлопчика, так і дівчинки має складатися з яскравих елементів, які визначають основу образу. Усі деталі мають розкрити особливості персонажа та надати образу малюка максимальної естетичності. Аксесуари допомагають надати образу реалістичності, наприклад, для новорічного зайчика потрібні довгі вушка, для піратів важлива пов’язка для очей, а Леді Баг — червона маска.

Багато прихильниць принцес можуть вибрати як додатки найяскравіші елементи одягу улюбленої героїні. Наприклад, універсальний набір Great Pretenders — сукня з плащем і тіарою підійде для створення казкового образу, особливо якщо доповнити образ стильними черевичками для принцес.

Якщо говорити про казки, то це може бути сукня з мультфільму «Білосніжка та сім гномів», яке складається із синього корсета з червоними та золотистими елементами та жовтої пишної спідниці. Для образу Ельзи відмінно підійде блакитна сукня з діадемою, а також рукавичка Ельзи з різними ефектами та крижаним зарядом із допомогою якого юна принцеса зможе втілити магію наяву.

Новорічний або будь-який інший сценічний маскарадний костюм для дитини має бути виготовлений із натуральних тканин, адже вона дає можливість шкірі дихати. Використовуваний матеріал має вбирати надлишок вологи, і навіть бути приємним на дотик. Крім того, незалежно від віку та персонажа малюка, одяг має відповідати особливостям росту та статури, а також не сковувати рухи.

Для найменших потрібно вибирати бавовняні костюми, тоді як для дітей 7 років і старше підійдуть варіанти із синтетичних тканин. Подібні матеріали відрізняються довговічністю, еластичністю, а також тішать яскравістю тканини. Понад те, представлені костюми щільно облягають тіло, виключаючи заломи і складки, які дратують шкіру. У результаті вбрання ідеально сидить на дитині, даючи можливість повністю повторити образ втіленого героя без жодного дискомфорту.

Догляд за подібними речами досить простий, адже як новорічні, так і маскарадні костюми можна прати в машині або вручну. Сушити варто в горизонтальному положенні, а склади, що відбілюють, і зовсім не рекомендується використовувати. Якщо в одязі є синтепонові або поролонові вставки, після прання в машині необхідно вправити деталі, які часто зміщуються.

Основні типи святкового вбрання

У сучасних умовах підібрати костюм для дитячого свята абсолютно не важко, оскільки наш магазин пропонує величезний вибір варіантів моделей, які припадуть до душі як малюкам, так і їхнім батькам. Популярні типи карнавальних костюмів нерідко відображають образи:

  • принцес. Часто костюми максимально деталізовані та містять усі базові елементи вбрань героїнь. У виготовленні подібних суконь використовуються лайкра, нейлон і поліестер, завдяки яким одяг виглядає неймовірно естетично, не пом’якшується і з легкістю очищається від будь-яких плям;
  • героїв коміксів. Створити повноцінний образ можна з допомогою елементарного червоного вбрання та відповідної маски улюбленого героя, наприклад, Людини-павука;

  • персонажів всесвіту Гаррі Поттера. Щоби стати головним героєм чарівного світу, необхідно використовувати круглі окуляри, плащ невидимку та відповідну чарівну паличку;
  • Щенячий Патруль. Щоби перетворитися на рятувальника Гонщика, варто скористатися спеціальним набором аксесуарів Paw Patrol для перетворення з декількох предметів. Аксесуари дають змогу легко відтворити найяскравіші моменти з мультфільму, адже можна надіти обруч із кашкетом, прикріпити спеціальний значок і відчути себе справжнім героєм.

Самі костюми можуть вигідніше заграти новими фарбами в комбінації з продуманими деталями. Оскільки сучасні виробники дбають про вимоги маленьких принців та принцес, усі вбрання максимально деталізовані, а дрібні елементи надійно прикріплені до сукні та повноцінних костюмів. У разі потреби можна буде легко перешити вбрання, доповнивши його бажаними фрагментами або ж пристосувавши до особливостей фігури дитини. Щоби дістати гармонійний результат, варто подбати не лише про одяг та аксесуари, а й зачіску. Спеціально для втілення мультиплікаційних героїв у комплекті з костюмами пропонуються перуки та шпильки.

Обираємо разом: найцікавіші образи з улюблених казок

Крім вищезгаданих образів чималим попитом користуються вбрання супергероїв, які чудово підійдуть для активних малюків. Завдяки великій різноманітності, батьки можуть підібрати дитині одяг та аксесуари для втілення Бетмена, лицаря, Бамблбі тощо.

Монархи та аристократи підійдуть для задумливих та спокійних дітей, які цікавляться історією та бажають втілити певну історичну особистість на відповідному святі. Деякі діти можуть вибирати образи улюблених кіноперсонажів, як із сучасних, так і класичних кінострічок. Саме тому на багатьох дитячих святах можна побачити маленьких джедаїв, вампірів та багатьох інших.

Мультиплікаційні персонажі та казкові герої є безпрограшними варіантами для малюків, оскільки, напевно, у кожної дитини є улюблені герої, які знаходять відгук у його душі. Такі новорічні персонажі як Санта Клаус, Дід Мороз, Снігуронька та Сніговик вважаються класичними і, напевно, будуть у центрі уваги на святі, присвяченому Новому році.

Спроба втілити комах та звірів є універсальною, оскільки вона підійде як для тематичних карнавалів, так і для маскарадів будь-якого плану. Подібні образи вважаються ідеальними для дітей дошкільного віку, адже малюк може легко перетворитися на лисичку, ведмедика, котика, жучка та інших представників фауни.

Карнавальний одяг: поради батькам

Вибираючи карнавальний костюм для дитини віком 2–4 років, рекомендується звернути увагу на костюми-комбінезони, які не сковують рухи. У цьому випадку батьки можуть прийняти рішення про образ самостійно, оскільки малюк без проблем перетвориться на Ведмедика або Сніговика.

Підшукуючи вбрання для старших дітей, варто проконсультуватися з малюком, щоби дізнатися про його уподобання і смаки. Досить часто у юних леді та джентльменів є ті персонажі, у яких вони мріють перетворитися на свято.

Є велика різноманітність костюмів і додаткових аксесуарів, які підкреслять усі особливості вбрання та додадуть якоїсь родзинки. І це не лише маски, а й відповідні браслети, чарівні палички, повноцінні набори, іграшкові капці, шоломи, крила тощо.

Також важливо не забувати, що, наприклад, на новорічному святі малюк напевно захоче зробити фото зі Снігуронькою та Дідом Морозом, тому важливо подбати про те, щоб образ був таким, що максимально запам’ятовується й надзвичайно яскравим. Радує, що різноманітність карнавальних костюмів надасть можливість без проблем втілити в реальність усі побажання малюка й перетворити свято на один із найрадісніших моментів у житті дитини!

Автор статті: Олександр Попов

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта