0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди 6 найкрутіших ігор із гарячими новинками від Hot Wheels City!

Статті та відео-огляди


Огляди 28 Грудень 6108

6 найкрутіших ігор із гарячими новинками від Hot Wheels City!

Одна з найулюбленіших усіма хлопцями тем — це машинки і всілякі траси до них. Треки з’єднуються між собою, можна створити свою унікальну трюкову систему, кожен раз вдосконалюючи або видозмінюючи її. Один із найбажаніших подарунків для хлопчиків на будь-яке свято — це набори Hot Wheels, які можуть надовго відірвати дитину від різних електронних девайсів. У них є все, що люблять маленькі гравці — швидкість, подолання перешкод і, звичайно ж, змагання.

Пропонуємо приєднатися до нас і досліджувати світ міста разом із гарячими новинками від Hot Wheels City.

Порятунок міста Hot Wheels від дракона

Місту Hot Wheels загрожує гігантський моторизований Рободракон. Чи зможе малюк зупинити могутнього звіра до того, як той звільнить усіх злочинців із в’язниці? Важливо не втрачати ані секунди, і будь-що-будь перемогти дракона, тоді місто буде врятоване!

Головного лиходія легко активувати кнопкою на вежі, і він почне свій «політ», намагаючись захопити поліцейський відділок. Щоби знищити звіра, маленьким рятувальникам потрібно запустити машинки поки Рободракон «літає» над містом і постаратися приземлитися на спину, між крилами, щоби зупинити його. Сутичка з драконом стає ще напруженішою завдяки реалістичним звуковим ефектам. Тільки найвлучніший та безстрашний гравець зможе звільнити місто від повітряної атаки!

Ігри з набором «Повітряна атака дракона» Hot Wheels формують у дітей влучність і точність, навчають базовим поняттям механіки, допомагають пізнати основи фізики: траєкторію, швидкість, гравітацію. У цій сюжетно-рольовій грі маленькі рятувальники набувають навичок спілкування, у них розвиваються комунікативні вміння, які дуже важливі для успішного входження у світ дорослих.

Велика вантажівка для великих пригод у місті

В іграшковому місті новинка — вантажівка-транспортер «Крутий спуск»! А це означає, що на всіх шанувальників Hot Wheels чекають неймовірні пригоди. Вантажівка не тільки легко перевозить десятки автомобілів, але й має спусковий механізм, завдяки якому можна створювати безліч крутих трюків. А це саме те, що просто обожнюють усі діти!

У транспортері досить місця для паркування 20 автомобілів Hot Wheels, які вантажівка легко піднімає й опускає на будь-який рівень. Коли маленький водій прибуває в пункт призначення, йому просто варто потягнути за важіль, який міститься в центрі вантажівки, і машинки дуже швидко розвантажаться.

З потужною вантажівкоюне тільки весело грати, а ще й ній зручно зберігати автомобілі. Це незамінна іграшка для маленьких поціновувачів і колекціонерів машинок Hot Wheels. Також до набору «Крутий спуск» входить одна машинка Hot Wheels. Комбінуйте його з іншими треками серії Hot Wheels City і сміливо вирушайте в дорогу!

У 3–6 років дитина вчиться спілкуватися з однолітками, й осягати світ стосунків між людьми допомагають саме маленькі автомобільчики, які є персонажами сюжетних ситуацій на дорозі. З їхньою допомогою легко навчитися вирішувати конфлікти, домовлятися, поступатися й оборонятися. Під час гри діти можуть відчути себе у різних ролях: вони можуть зображати машину або водія, що сприяє розвитку їхнього творчого мислення. Ігри з набором розвивають дрібну й загальну моторику, тренують окомір, спонукають дитину до активних дій.

Карколомні заїзди

Маленький і компактний чотириповерховий гараж Hot Wheels прекрасно підійде для любителів перегонів, у яких у квартирі не дуже багато місця для ігор. Завдяки спеціальній ручці його легко можна транспортувати на дачу або в гості, щоби показати друзям свою колекцію автомобілів і поганяти разом. Попри те, що гараж невеликий, у ньому відмінно розміщуються понад 20 машинок Hot Wheels! Якщо ваш малюк тільки починає збирати свою колекцію — це ідеальний набір для старту.

Підключайтеся до гри з дитиною! Наприклад, поставте один за одним у ряд автомобілі, обігруючи різні ситуації, у яких машинам треба терміново припаркуватися на будь-якому з чотирьох рівнів. Дитина має зуміти зорієнтуватися й постаратися швидко знайти місце для паркування кожної з машинок, які стоять у черзі та розставити їх у гаражі.


Піднімайте або спускайте машинки на будь-який із 4 рівнів. Влаштовуйте круті заїзди спіральним спуском, адже це допоможе маленькому водієві швидше дістатися до першого поверху, де розташовується заправка та станція технічного обслуговування.

Гра з гаражем Hot Wheels допоможе дитині навчитися рахувати в межах 20. Машини в’їжджають і виїжджають, а маленький гравець непомітно освоює основи математики. Також під час таких ігор у дітей формується творче і креативне мислення, з’являється цікавість до механіки. Дитина паралельно запам’ятовує багато корисної інформації: кольори, назву запчастин, напрямки руху тощо.

Подолання перешкод у шиномонтажній майстерні


Заміна шин на супершвидкості можлива тоді, коли у вас є ігровий набір «Перегони в шиномонтажній» Hot Wheels». Ця інтерактивна іграшка моментально залучить дітей у динамічну гру, вони стануть учасниками реалістичних пригод. Набір ідеально підходить для різних маневрів із декількома машинками.

Після захоплюючих швидкісних заїздів в Hot Wheels City, юним водіям потрібно обслужити свої автомобілі й направити їх на точку перевірки тиску в шинах, а далі рухатись треком до установки-прискорювача. Піднімаючись на верхівку шиномонтажної станції, маленькі гравці повинні намагатися уникнути великої шини, що робить дуже потужні оберти. Якщо в них усе вийде — машинки автоматично потрапляють на нижній ярус, де можна замінити мастило й заправитися.

Відмінний трек для відточування майстерності попадати в ціль і розвитку моторних навичок. Діти вчаться розраховувати швидкість руху двох об’єктів в один момент. Ігри з набором «Перегони в шиномонтажній» розвивають логіку, уяву, дрібну моторику і стимулюють рухову активність. А ще будь-яка гра — це творчість. Тому творіть разом із малюком!

Оборона Hot Wheels City від зміїного нападу

З ігровим набором «Чудовиська в місті. Атака змія» Hot Wheels дітям доведеться битися сам до сам із величезною коброю, яка нападає на Hot Wheels City і захоплює машини своїми щелепами. Щоби її перемогти, маленьким героям необхідно застосувати всі свої вміння з виконання трюків. Запускаючи свою машину, потрібно спробувати перестрибнути через голову кобри для того, щоб уникнути її отруйного укусу.

Хочете зробити гру ще веселіше й цікавіше? Запросіть у гості друзів! Це створить змагальний настрій і зробить ігровий процес ще жвавішим і динамічнішим. Разом діти зможуть обдурити і впоратися з підступним ворогом.


Дайте свободу дитячій уяві! Нехай маленькі гравці з’єднають цей комплект з іншими наборами серії Hot Wheels City і створять свій унікальний мегаполіс із трюками та екстремальними змаганнями!

Гра з набором «Чудовиська в місті. Атака змії» Hot Wheels розвиває зорово-рухову координацію і спритність пальців. Діти створюють і втілюють ігрові сюжети, це стимулює їхню творчу активність і уяву. А завдяки тому, що треки й автомобілі можна з’єднувати та комбінувати, у дитини формуються навички конструювання.

Сутичка з Робо-Ті-Рексом

З крутою новинкою 2020 року, легендарним багаторівневим і найвищим гаражем Hot Wheels на маленьких гравців чекають нескінченні ігри, незабутні пригоди та битви з несподіваним суперником Робо-Ті-Рексом.

Гараж Hot Wheels — це одночасно величезна траса для перегонів і багаторівнева парковка на 100 машинних місць, яка дає змогу маленьким колекціонерам зберігати всі свої автівки разом. Робо-Ті-рекс працює у двох режимах. Щоби почати гру, його варто підняти на самий верх і запустити один із цих режимів: перший — коли динозавр спокійно підстерігає свою жертву, і другий, для більш напруженої та динамічної сутички, — коли він полює.


Ручний підйомник допоможе дітям легко підняти дві машинки на верхівку паркувальної вишки. Тікаючи від небезпечного Робо-Ті-рекса, який хоче проковтнути їх, автомобілі беруть участь у захоплюючому спуску паралельною трасою для перегонів.

Набір «Легендарний гараж» легко поєднується з іншими треками Hot Wheels, а також підтримує функцію цифрової гри Hot Wheels id. Підключайтесь до порталу Hot Wheels id, щоби маленький гравець міг отримати додаткові враження від автомобільних розваг: відскануйте машину, змагайтеся із супротивниками, рятуйтеся від погоні Робо-Ті-Рекса і вигравайте!

Різнопланові ігри з машинками та набором «Легендарний гараж» Hot Wheels розвивають навички сюжетно-рольової гри, дрібну моторику, сприяють розвитку логічного мислення, швидкості реакції, прищеплюють любов до техніки. Яскраві кольори, оригінальний дизайн і безліч маніпуляцій з ігровим набором стимулюють фантазію, уяву й дають змогу дитині формувати власний смак.

Автор статті: Анна Познякова

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта