example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин игрушек Новости Дополнительный отборочный тур BeyBlade

Новости

image 04 Октября 1749

Дополнительный отборочный тур BeyBlade

Правила участі у турнірі блейдерів в ТРЦ Sky Mall від «Будинок іграшок»

Загальні положення.

Компанія ТОВ «Альфа Забава» код ЄДРПОУ 32378340, Юридична Адреса: 02192, м.Київ, вул. А.Малишка, 3Д ( надалі Компанія) – власник торгівельної марки «Будинок іграшок», який замовляє проведення Турніру.

Організатором/виконавець Турніру є ФОП Мажуга Н.В. ЄДРПОУ 3392712027, Юридична Адреса: м. Київ, вул. Кошиця, буд. 4-А, кв. 115 – проводить Турнір на замовлення Компанії в ТРЦ Sky Mall.

Термінологія

«Турнірі блейдерів» - розважальний захід – змагання між дітьми віком від 4 до 16 років з залученням до участі їх батьків, що проводиться 30 вересня – 14 жовтня 2018р з метою збільшення привабливості ТМ «Будинок Іграшок» та розширення рекламної популярності мережі магазинів Будинок Іграшок

«Територія проведення Турніру» —Турнір проводиться в приміщенні магазина «Будинок іграшок», що розташований за адресою Проспект Генерала Ватутіна 2Т, в ТРЦ Sky Mall на ІІІ поверсі.

«Учасник» —особа, яка підтвердила свою Участь в Турнірі конклюдентними діями, передбаченими у п. 2. даних Правил.

1. ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ ТУРНІРУ

1.1. Загальний період проведення турніру — з 14:00 по 19:00 «30» вересня 2018р, з 11:00 по 17:00 «06» жовтня 2018р та 11:00 по 17:00 «07» жовтня 2018 року та «14» жовтня включно (далі по тексту — «Період проведення турніру»).

2. УМОВИ УЧАСТІ В ТУРНІРІ

2.1. У турнірі мають право брати участь діти, віком від 4 до 16 років через своїх законних представників відповідності до вимог законодавства. Не визначаються Учасниками Турніру і не мають права брати в ньому участь, особи які не відповідають умовам або не виконують умов даних Офіційних Правил (далі – Правила).

2.2. Для того, щоб стати учасником Турніру, необхідно зареєструватися як учасники в турнірній таблиці на сайті за посиланням https://bi.ua/rus/news/390.html або безпосередньо в магазині «Будинок іграшок» в ТРЦ Sky Mall до 14:00 «30» вересня 2018р.

2.3. Учасник, що зареєструвався до участі у турнірі несе відповідальність за правильність наданої ним інформацію.

2.4. Взявши участь у Турнірі, Учасники надають Компанії свою згоду на обробку його (її) персональних даних, як суб’єкта персональних даних у значенні Закону України «Про захист персональних даних» у базі персональних даних «Клієнти» ТОВ «Альфа-Забава» (далі – БПД). Така згода чинна з моменту реєстрації та до моменту відкликання такої згоди особою.

2.5. Метою, ціллю та призначенням обробки персональних даних Учасника в БПД є укладення та виконання умов договорів та/або інших правочинів, укладених, ініційованих Учасником, реалізації положень законодавства у сфері відносин з Учасником як споживачем товарів Компанії, заходів прямого/непрямого маркетингу, здійснення заходів моніторингу якості наданих Учаснику Компанії сервісу, забезпечення доведення до відома Учасника рекламної та/або іншої інформації, яка може його зацікавити для задоволення його потреб.

2.6. ТОВ «Альфа-Забава», як володілець БПД, вправі відповідно до чинного законодавства передавати розпоряднику (-ам) БПД та/або іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними право на обробку останніми персональних даних про Учасника в межах визначеної мети.

2.7. Взявши участь у Турнірі, Учасник засвідчує, що він ознайомлений про: включення його (її) персональних даних до БПД; про свої права, які визначені Законом України «Про захист персональних даних»; мету збору даних та осіб, яким передаються та/або можуть бути передані його (її) персональні дані.

2.8. У разі порушення учасником умов п.1.2. Організатор/ Компанія залишають за собою право відсторонити такого учасника від участі у турнірі до усунення ним порушення.

2.9. Учасник, який приймає участь у Турнірі, автоматично погоджується на публікацію імені та прізвища на сторінці «Будинок іграшок» в соц мережах у разі перемоги.

3. ПРАВИЛА ТУРНІРУ ТА ПОРЯДОК ОЦІНЮВАННЯ

3.1. - В турнірі бере участь тільки учасник з офіційними блейдами компанії Hasbro. В разі, якщо блейд не оригінальний, на відбіркові тури та півфінальні блейди для гри видаються (два блейда на вибір). В разі, якщо учасник, який немає оригінального блейда пройшов у фінальні тури він зобов’язується придбати оригінальний блейд для продовження участі в Турнірі. В іншому випадку такий учасник буде дискваліфікований.

3.2. В періоди, позначені в цих Правилах, учасник зобов’язаний виконати необхідні і нижченаведені умови Турніру, а саме:

3.2.1. Ознайомитися з Правилами проведення Турніру:

порядок проведення бою:

До початку битви:

  • Обидва Учасника обирають блейд і пусковий пристрій - перш, ніж зробити вибір, обидва Учасника повинні повернутися спиною один до одного і зробити його в таємниці.
  • Вибір може тривати протягом двох хвилини, після чого Учасники повинні бути готові почати раунд. Якщо вони не готові з технічної проблеми (тобто Учасник не може знайти інструмент, щоб зібрати блейд), будь-яка довша затримка буде порахована як автоматичний програш Учасника в раунді.

Учасник Турніру має право на використання лише одного блейда.

Правила вибору дзиги та пускового пристрою:

  • Вибір блейду можна вважати вирішеним, коли він буде приєднаний до пускового пристрою, надалі він прийматиме участь в подальшій битві без заміни.
  • Учасник може вибрати будь-який пусковий пристрій: з ручкою чи без, з подвійним обертання (вліво, вправо).
  • Переможцем стає учасник, який під час змагання набере більшу кількість балів.

Битви розділені на три раунди;

Бали нараховуються таким чином:

  • Вцілілий блейд під час битви отримує 2 (два) бали. Це правило стосується битви на розпадання дзиги.
  • Найвитриваліший блейд (дзига, що зупинилася останньою) під час битви отримує 1 (один) бал;
  • Дзига повинна залишатися в межах арени для змагання

Зауваження:

  • Не можна чіпати блейд або арену під час активного раунду.
  • У разі нічиєї ніхто з Учасників не виграє, відбувається перезапуск;
  • Якщо блейд противника ламається, то супротивник виграєте битву, а не раунд. Учасник у якого зламався блейд має можливість ще раз прийняти участь в Турнірі, зареєструвавшись та обравши новий блейд, за бажанням.

Правила запуску:

  • У кожного Учасника є половина простору Арени. Якщо суддя побачить, що ви відійшли більше, ніж на половину простору, то він вирішить закінчувати раунд чи ні.
  • Учасники повинні стояти як мінімум на відстані 30 см від арени.
  • Суддя рахує в зворотному порядку, "3! 2! 1! Вперед!". На слово "Вперед". Учасники повинні запустити свої блейди.
  • Кожен учасник має право використовувати пусковий пристрій зі зміною обертання (вліво та вправо).
  • Напрямок обертання може бути змінено між раундами, але обертання не може бути змінено, коли вже блейд приєднаний до пускового пристрою. Це правило відноситься до всіх пускових установок подвійного обертання.

Перезапуск:

  • Якщо виникла технічна проблема з дзигою (наприклад, блейд не відірвався від пристрою старту або розвалився на частини відразу), учасник може попросити перерву. Під час неї, він оглядає блейд і пусковий пристрій, та має право замінити будьякі частини на точно такі ж. Дозволяються незначні кольорові зміни, заміни деталей пускового пристрою, не змінюючи його основний каркас. В цей час противник також має право на заміну пускового пристрою, якщо Учасник, що викликав перерву не буде проти.
  • Якщо учасник занадто рано або ж занадто пізно запускає свій блейд, раунд негайно закінчується і відбувається перезапуск.

Пусковий пристрій :

  • Ви можете використовувати будь-які пускові пристрої (з ручкою чи без, з подвійним обертання (вліво, вправо).
  • Ви не можете використовувати пусковий пристрій, у якого є зламаний зубець (частина, яка з'єднується з дзигою).
  • Не можна направляти пусковий пристрій на товариша, або сусіда.
  • Не можна направляти пусковий пристрій в око, або на іншу частину тіла.

3.3 приймаючи участь у турнірі учасники підтверджують, що ознайомлені з правилами безпеки щодо поводження з іграшкою розмішеними на іграшці виробником.

4. Відбіркові тури, півфінальні та фінальні тури

4.1. в межах даного турніру Організатором/виконавцем будуть проведено 2 відбіркові тури та півфінальний та фінальний тури.

4.2. Відбіркові тури проходять в два етапи:

  • І етап – 30 вересня з 14:00-19:00 – відбірковий тур між учасники, які зареєструвалися в період до 28 вересня 2018 р включно;
  • ІІ етап – 6 жовтня з 11:00-17:00 – відбірковий тур між учасники, які зареєструвалися в період до 30 вересня 2018 р включно.
  • ІІ етап – 7 жовтня з 11:00-17:00 – відбірковий тур між учасниками, які зареєструвалися в період до 30 вересня 2018 року включно.

4.3. За однією ареною змагаються по 2 учасника. Одночасно проходить бій на двох аренах. Виграє той, хто за результатами трьох спроб назбирав більшу кількість балів. У разі, якщо учасники бою набирають однакову кількість балів, їм надається одна додаткова спроба. Кількість додатково наданих спроб не обмежена до моменту визначення переможця.

4.4.Півфінальні та фінальні тури будуть проходити 14 жовтня 2018 р.

5. ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТУРНІРУ

5.1. Переможці Турніру визначаються відповідно до умов і термінів, визначених правилами Турніру - за кількістю балів набраних за результатами боїв, в яких вони приймали участь.

5.2. Результати Турніру, зафіксовані і оголошені Виконавцем, є остаточними і не можуть бути змінені або оскаржені.

5.3. В оцінці кожного з боїв беруть участь учасники, що на момент бою не змагаються. Остаточний результат оцінки бою оголошується ведучим на основі оцінки інших учасників. Результат оголошений ведучим є остаточним та оспорюванню не підлягає.

6. ПРИЗИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТУРНІРУ

6.1. За результатами Турніру, який проводиться в період, позначений в п.1.1. цих Правил, будуть обрані три головних Переможці –І, ІІ та ІІІ місце.

6.2. Фінальна битва відбудеться серед учасників згідно результатів попередніх поєдинків.

6.3. Переможці нагороджуються в день Фіналу згідно результатів півфінального та фінального боїв.

6.3. Кількість Призів: 3 подарункових сертифікати.

6.4. Переможець, зайнявший І місце за результатами турніру отримує подарунковий сертифікат на 2000 гривень на покупку у мережі магазинів «Будинок іграшок».

Переможець, зайнявший ІІ місце за результатами турніру отримує подарунковий сертифікат на 1000 гривень на покупку у мережі магазинів «Будинок іграшок».

Переможець, зайнявший ІІІ місце за результатами турніру отримує подарунковий сертифікат на 500 гривень на покупку у мережі магазинів «Будинок іграшок».

6.5. Призовий фонд Турніру обмежений і складає зазначену в п. 6.4. кількість.

6.6. Компанія/Організатор залишає за собою право збільшити кількість Призів Турніру або додатково включити інші Призи, не передбачені цими Правилами.

6.7. Відповідальність Компанії/Організатора щодо видачі Призів обмежена виключно вищезгаданою кількістю Призів.

6.8. Заміна Призу Турніру будь-яким іншим благом не допускається.

6.9. Переможець Турніру не має права передавати права на отримання призу іншій особі.

7. ЗВІТ

7.1. За результатами проведення Турніру буде оприлюднено Звіт щодо результатів проведення Турніру.

7.2. З результати проведення Турніру можна буде ознайомитися соціальних мережах та на сайті «Будинок іграшок» за посиланням: https://bi.ua/ «16» жовтня 2018р. після 15:00.

8. ПОРЯДОК І СПОСІБ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ ТУРНІРУ ПРО ПРАВИЛА

8.1. Інформування Учасників проводиться шляхом розміщення Правил у глобальній мережі Інтернет за адресою: https://bi.ua/ протягом Періоду проведення Турніру.

9. ОБМЕЖЕННЯ ТУРНІРУ

9.1. Компанія/Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання Призу Переможцем Турніру після їх одержання Переможцем, та за неможливість Переможця Турніру скористатися Призом з будь-яких причин.

9.2. Компанія/Організатор не вступає в будь-які спори щодо визнання будь-яких осіб Учасниками та прав на отримання Призів. Компанія/Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

9.3. Отримання призу допускається тільки особами, які є Учасниками.

9.4. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Компанія/Організатором відповідно до вимог чинного законодавства України. Рішення Компанії/Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає.

9.5. Компанія/Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Турніру, інші непідвладні контролю з боку Компанії/Організатора обставини.

10. ІНШІ УМОВИ

10.1. Терміни, що використовуються в даних Правилах, відносяться виключно до даного даної пропозиції.

10.2. Всі відносини, що стосуються проведення даного Турніру регулюються на основі чинного законодавства України.

10.3. ТОВ Альфа-Забава має право залучати третіх осіб для повного або часткового виконання даних Правил.

10.4. Всі Учасники Турніру, беручи в ній участь, погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються дотримуватися і виконувати їх.

10.5. Всі результати Турніру в межах даного Турніру є остаточними і оскарженню не підлягають.

10.6. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Компанією та оскарженню не підлягає.

10.7. Компанія має право вносити будь-які зміни та/або доповнення в ці Правила, в тому числі змінювати умови Турніру, шляхом розміщення на сайті https://bi.ua/

Додаткова інформація. Якщо вам потрібна додаткова інформація, пов'язана з Турніром, ви можете залишити нам коментар або повідомлення на сторінці «Будинок іграшок» в Facebook або Instagram.

Цей Турнір не підтримується фінансово, не підтверджується, не адмініструється і ніяким чином не пов’язаний з Facebook або Instagram.

После проведенного 30 сентября турнира BeyBlade «Будинок іграшок» получил много отзывов об этом соревновании. Мы учли все пожелания и комментарии наших маленьких и не только блейдеров. И теперь работаем над исправлением ошибок.

Прежде всего, извините за неудобства во время проведения отборочного тура турнира блейдеров у всех, кто зарегистрировался 29 ‒ 30 сентября и не смог взять в нем участие! Специально для вас будут проведены два дополнительных дня соревнований: 6 и 7 октября.

Чтобы участие в турнире было максимально удобным для вас и ваших детей, участники будут поделены на группы. Просим проверить свои емейлы и вайбер/SMS сообщения. Именно на них придет письмо с датой и временем проведения вашего боя. Если вам не пришло сообщение, просим написать об этом в группу «Будинку іграшок» в Facebook!

Напоминаем условия участия в турнире:

  • Присутствие родителей на турнире обязательно.
  • В соревновании могут принимать участие только участники с оригинальными блейдами Beyblade и пусковыми устройствами/механизмами/запускающими устройствами Beyblade от Hasbro (чтобы все были на равных условиях).
  • Бейблейд должен обязательно распадаться во время боя. Бейблейд, который не распадается, не может принять участие в боях. В таком случае участнику на время боя будет предоставлен бейблейд «Hasbro» от «Будинок іграшок». Не обязательно такой же модели, как в участника. При необходимости «Будинок іграшок» предоставляет свои Бейблейды на все туры соревнований.

Желаем всем интересной игры и побед!

ДЕТАЛИ АКЦИИ
preloader
close
-32%

На товар сейчас действует скидка

close
NEW
Новинка

Покупайте новинку первыми!

close
Подарок!

Товар сейчас акционный, к нему прилагается подарок

close
Ваша цена

Цена товара со скидкой по карте лояльности

close
Видео

В карточке товара есть видеоролик

close
Оплата частями

Можно оплатить частями через Приватбанк

close
Эксклюзивный товар

Товар можно купить исключительно в сети Бі

close
Лидер продаж

Товар популярен среди покупателей

close
ECO

Товар изготовлен из экологичных или вторичных материалов

close
Поддержка

Товар можно оплатить картой «єПідтримка».

close
M
Модерация

Отзыв станет доступен другим пользователям после проверки

close
icon
Уценка

Игрушки хорошего качества в нетоварном виде

close
icon
Trade in

Игрушки, которые были в использовании и продаются повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У вас нет списков желаний

Если у вас есть списки желаний,
авторизуйтесь

close

Заказать звонок

Укажите свой номер телефона
и мы свяжемся с вами
в течение 10 минут

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка принята

Спасибо, !
Вы заказали звонок на номер .
Мы позвоним Вам в ближайшие 20 минут.

close

Внимание!

Введи свой адрес эл. почты и мы тебе сообщим, когда товар будет в наличии

Вы уже подписаны на эту рассылку

Спасибо!

Информация о наличии товара прийдет на вашу эл. почту

{{email}}

Что то пошло не так... Попробуйте позже

Ссылку можно скопировать

Ваша корзина пустая

Добавьте товары, которые хотите приобрести, и перейдите к оформлению заказа

У вас еще нет списков желаний

Добавляйте желаемые товары и создавайте тематические списки, чтобы делиться ими с друзьями и отслеживать скидки.

Для просмотра уже созданных списков желаний — авторизуйтесь на сайте.

Выберите магазины

  • Списком
  • Карта